no

Budapesten készült kisfilmmel karácsonyozik a Debenhams

A Debenhams elkészítette karácsonyi kisfilmjét, ami önmagában nem lenne különösebb hír, ha a 90 másodperces videó nem a fővárosunkban készült volna. Kicsit ironikus, hogy az angol cég már másodszor vonult ki az országból, mert nem találta meg a piacát. Persze ettől függetlenül Budapest gyönyörű és jól döntöttek a kreatívok, amikor úgy gondolták, hogy itt forgatják az ünnepi filmet, amiben rövid történetekkel mutatják be a tervezői kollekciókat. A hajtás után találja az ünnepi ruhába bújt modelleket és többek között a kivilágított Margit hidat és a Budavári Palotát.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Levélírással és forgó jéggkorcsolya-táncos játékkal kezdődik a hagyományokra nagy hangsúlyt fektető Debenhams karácsony kisfilmje. A tavaly ilyenkor már a sátorfáját szedő cég üzletében azóta a H&M minket is meggyőző Home részleggel kibővült boltja található, így sajnos nem lehetünk részesei az ünnepi kínálatnak - csak akkor, ha ellátogatunk valamelyik másik országba, ahol még jelen van a márka.

Julien MacDonald és Jonathan Saunders is a nevét adta egy-egy kollekcióhoz (utóbbi a partiruhákat biztosító vonalának "frappánsan" a STAR nevet adta). Az ajándékokat bontogató, stílusosan felöltöztetett gyerekek miatt azt is tudhatjuk, hogy a legkisebbekre is gondoltak: az egész családot Debenhams-be öltöztethetjük az ünnepek alatt. Jégkorcsolyázás közben a fiatalosabb H! by Henry Holland kollekció darabjait láthatjuk, a fehérneműkért Janet Reger felelt, a férfiak karácsonyi pompáját pedig Patrick Grant biztosítja.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek