OFFLINE

Budapesten készült kisfilmmel karácsonyozik a Debenhams

2013. december 2., hétfő 14:39

A Debenhams elkészítette karácsonyi kisfilmjét, ami önmagában nem lenne különösebb hír, ha a 90 másodperces videó nem a fővárosunkban készült volna. Kicsit ironikus, hogy az angol cég már másodszor vonult ki az országból, mert nem találta meg a piacát. Persze ettől függetlenül Budapest gyönyörű és jól döntöttek a kreatívok, amikor úgy gondolták, hogy itt forgatják az ünnepi filmet, amiben rövid történetekkel mutatják be a tervezői kollekciókat. A hajtás után találja az ünnepi ruhába bújt modelleket és többek között a kivilágított Margit hidat és a Budavári Palotát.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Levélírással és forgó jéggkorcsolya-táncos játékkal kezdődik a hagyományokra nagy hangsúlyt fektető Debenhams karácsony kisfilmje. A tavaly ilyenkor már a sátorfáját szedő cég üzletében azóta a H&M minket is meggyőző Home részleggel kibővült boltja található, így sajnos nem lehetünk részesei az ünnepi kínálatnak - csak akkor, ha ellátogatunk valamelyik másik országba, ahol még jelen van a márka.

Julien MacDonald és Jonathan Saunders is a nevét adta egy-egy kollekcióhoz (utóbbi a partiruhákat biztosító vonalának "frappánsan" a STAR nevet adta). Az ajándékokat bontogató, stílusosan felöltöztetett gyerekek miatt azt is tudhatjuk, hogy a legkisebbekre is gondoltak: az egész családot Debenhams-be öltöztethetjük az ünnepek alatt. Jégkorcsolyázás közben a fiatalosabb H! by Henry Holland kollekció darabjait láthatjuk, a fehérneműkért Janet Reger felelt, a férfiak karácsonyi pompáját pedig Patrick Grant biztosítja.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta