OFFLINE

Menő vagy ciki a pizzás bakancs?

2013. november 30., szombat 09:18

Gondolt már valaha arra, miután új cipőt vásárolt, hogy bárcsak erre jönne valaki, és ráejtene egy szelet szalámis pizzát, hogy még menőbb legyen? Nem? Pedig Jeffrey Campbell fejében valószínűleg valami hasonlónak kellett megfordulnia, hogy tervezett egy olyan platformtalpú bakancsot, amin egy műanyag, rajzfilmes kinézetű pizzaszelet terül el.

A névvel nem vacakolt sokat: egyszerűen csak Pizza Platformtalpú Bakancsnak nevezte el. Az alkotás 215 dollárba, azaz majdnem ötvenezer forintba kerül, és a rádobott pizzaszeletről az Urban Outfitters-en azt írják, hogy olyan kiegészítő, amit megindul az ember nyáltermelése. Ön szerint valóban egy ízléses és kreatív bakancsról van itt szó vagy egy újabb divatkatasztrófáról?

ok

Ha a bakancs nem riasztotta el, szavazhat többek között arról is, hogy menő-e, ha valaki fából készít ruhákat, vagy ha copfra akaszt póthajat! Ha ezek esetében könnyebb is lenne a döntés, itt szavazhat arról, hogy menő-e, ha csontvázakat raknak kirakatokba! Egy párizsi divatüzlet ugyanis előre szaladt, és a Halloweenre készülve ezekkel szórta meg a kirakatát.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!
2091 szavazat 1979 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta