OFFLINE

Fogadjunk, nem találja ki, hogy melyik Isabel Marant műve!

2013. november 30., szombat 09:38

Ha az Isabel Marant x H&M kollekció valamelyik darabját szeretné és még nem szerezte be, akkor van egy jó és egy rossz hírünk: a jó, hogy még be tudja szerezni, a rossz, hogy háromszoros áron. Az eBay-es hiénák ugyanis egy óra alatt kifosztották a boltot, de ez elég rég volt ahhoz, hogy túl tudjunk rajta lépni. Viszont egy régebbi gondolatmenetünket végigvezetve, mely szerint a normál kínálattól három-négyszer drágább, tervezői darabok hasonlítanak a normál készlet darabjaihoz, a SheFinds weboldal megtalálta a Forever21 legújabb, Bohém elnevezésű kollekcióját, melyben szintén szerepelnek Marant x H&M inspirálta ruhák és kiegészítők.

Ennek örömére készítettünk egy kvízt, melyben mindhárom márkától (ebből egyik a híres együttműködés eredménye) 4-5 darabot válogattunk be, kíváncsiak vagyunk, ön vajon kiszúrja-e a 30 ezres ruhát, vagy egy 4 ezreset jelöl meg helyette dizájner kreációnak?

Minden kérdés megválaszolására 13 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta