Fogadjunk, nem találja ki, hogy melyik Isabel Marant műve!

Ha az Isabel Marant x H&M kollekció valamelyik darabját szeretné és még nem szerezte be, akkor van egy jó és egy rossz hírünk: a jó, hogy még be tudja szerezni, a rossz, hogy háromszoros áron. Az eBay-es hiénák ugyanis egy óra alatt kifosztották a boltot, de ez elég rég volt ahhoz, hogy túl tudjunk rajta lépni. Viszont egy régebbi gondolatmenetünket végigvezetve, mely szerint a normál kínálattól három-négyszer drágább, tervezői darabok hasonlítanak a normál készlet darabjaihoz, a SheFinds weboldal megtalálta a Forever21 legújabb, Bohém elnevezésű kollekcióját, melyben szintén szerepelnek Marant x H&M inspirálta ruhák és kiegészítők.

Ennek örömére készítettünk egy kvízt, melyben mindhárom márkától (ebből egyik a híres együttműködés eredménye) 4-5 darabot válogattunk be, kíváncsiak vagyunk, ön vajon kiszúrja-e a 30 ezres ruhát, vagy egy 4 ezreset jelöl meg helyette dizájner kreációnak?

Minden kérdés megválaszolására 13 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Oszd meg másokkal is!
Mustra