Katalin még csipkében is elegáns

A hercegné múltkor fellibbenő szoknyájával keltette fel a sajtó érdeklődését, most muszáj volt korrigálnia a hibát, ami természetesen sikerült neki. Katalin egy londoni jótékonysági estre, a Sportsball gálára érkezett csütörtök este egy lézervágott panelekkel feldobott Temperley London ruhában, melynek az volt az érdekessége, hogy a csipkézéstől ugyan áttetszőnek tűnt a ruha szoknyarésze, de valójában testszínű bélés biztosította, hogy a hercegné ne villanthasson. A rafinált ruhához fekete, 450 fontos (162 ezer forint) Jimmy Choo cipőt és piros doboztáskát választott Katalin (vagy a stylistja).

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

A rózsaablakokat imitálóan lyuggatott koktélruha amellett, hogy nagyon elegáns, már kicsit karácsonyi hangulatot áraszt, valószínűleg a piros, masnis kistáska miatt, ami olyan, mintha Katalin ajándékot szorongatna a kezében. Mivel a ruha derékrésze tiszta fekete, optikailag még karcsúsítja is viselőjét, úgyhogy önnek is csak ajánlani tudjuk egy hasonló darab beszerzését.

A galériában talál néhány olcsóbb változatot, igaz, sajnos a fast fashion csipkeruhákban jellemzően nincs bélés, így mi kevésbé fogunk szofisztikáltan kinézni, mint Katalin – szerencse, hogy nekünk nem kell olyan szigorú protokoll-előírásoknak megfelelnünk, mint neki. Azért arra figyeljünk, hogy ne mutassunk magunkból túl sokat, nem biztos, hogy jó ötlet, hasunkat pöttyös tüllel borítani; sajnos van rá esély, hogy az olcsóbb csipkeruhákban inkább tűnünk majd túlkoros gót Lolitának, mint hercegnőnek.

A gálán egyébként 1300 olyan sportoló vett részt, akiket a SportsAid segített ebben az évben, sok brit olimpiai és paralimpiai versenyző karrierje is ennek a szervezetnek köszönhetően indult.

Oszd meg másokkal is!
Mustra