Íme a cipő, ami mindenhez megy

Tényleg mindenhez passzol a platform?
Tényleg mindenhez passzol a platform?Kirstin Sinclair / Europress / Getty

Egyre felkapottabbak a divatmagazinoknál az olyan pár perces, lazább hangvételű videóanyagok, melyben a magazin egyik szerkesztője vagy stylistja mutatja be aznapi outfitjét, vagy beszél kedvenc ruhadarabjairól. Így nem lepődtünk meg különösebben, amikor a Vogue és a HuffPost stílus rovata is összeállt egy exkuzív, hetente jelentkező videósorozat erejéig.

A 'Vogue Closet' névre keresztelt project negyedik részében például a Vogue fiatal divatasszisztense, Alexandra Cronan mutatja be egyik legkedvesebb kiegészítőjét, ami nem más, mint egy pár méregzöld krokodilbőrből készült Louis Vuitton platform magassarkú.

Tényleg mindenhez megy a szandál-platform?

„Jó, ha van egy pár olyan cipőnk, ami mindenhez megy; ruhához, trapéznadrághoz vagy nadrágkosztümhöz egyaránt. Szeretem a platform nélküli cipőket is, hangulatomtól függ, hogy mit veszek fel. Ettől függetlenül lenyűgöz a platform sokoldalúsága” – mondja a hatvanas-hetvenes évek ihlette vintage magassarkúról Cronan, akinek részben igaza van, hiszen még az év elején készült egy tanulmány, mely megállapította, hogy egy nőnek átlagosan húsz pár cipője van a gardróbban, ám ebből mindössze csak ötöt hord a mindennapokban.

Persze, az is elképzelhető, hogy a magazin munkatársa egyszerűen csak egyetért főnökével, Anna Wintourral, aki szintén csak egy típusú lábbelit favorizált az elmúlt években. Ön mit gondol, tényleg mindenhez megy a hazai üzletekben is könnyen beszerezhető platform,vagy inkább otrombának találja az újra-újra visszatérő fazont? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek