OFFLINE

Íme a cipő, ami mindenhez megy

2013. november 28., csütörtök 12:31

Egyre felkapottabbak a divatmagazinoknál az olyan pár perces, lazább hangvételű videóanyagok, melyben a magazin egyik szerkesztője vagy stylistja mutatja be aznapi outfitjét, vagy beszél kedvenc ruhadarabjairól. Így nem lepődtünk meg különösebben, amikor a Vogue és a HuffPost stílus rovata is összeállt egy exkuzív, hetente jelentkező videósorozat erejéig.

A 'Vogue Closet' névre keresztelt project negyedik részében például a Vogue fiatal divatasszisztense, Alexandra Cronan mutatja be egyik legkedvesebb kiegészítőjét, ami nem más, mint egy pár méregzöld krokodilbőrből készült Louis Vuitton platform magassarkú.

Tényleg mindenhez megy a szandál-platform?

 • 532
  Nincs olyan, ami mindenhez megy
 • 837
  Sosem venném fel
 • 245
  Stílustól függ
 • 194
  Alapdarab ez a fazon

„Jó, ha van egy pár olyan cipőnk, ami mindenhez megy; ruhához, trapéznadrághoz vagy nadrágkosztümhöz egyaránt. Szeretem a platform nélküli cipőket is, hangulatomtól függ, hogy mit veszek fel. Ettől függetlenül lenyűgöz a platform sokoldalúsága” – mondja a hatvanas-hetvenes évek ihlette vintage magassarkúról Cronan, akinek részben igaza van, hiszen még az év elején készült egy tanulmány, mely megállapította, hogy egy nőnek átlagosan húsz pár cipője van a gardróbban, ám ebből mindössze csak ötöt hord a mindennapokban.

Persze, az is elképzelhető, hogy a magazin munkatársa egyszerűen csak egyetért főnökével, Anna Wintourral, aki szintén csak egy típusú lábbelit favorizált az elmúlt években. Ön mit gondol, tényleg mindenhez megy a hazai üzletekben is könnyen beszerezhető platform,vagy inkább otrombának találja az újra-újra visszatérő fazont? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta