Vegyen piros kabátot, mint Fruzsi!

A hatályos jogszabályok szerint ön zokon venné, ha most nem szólnánk előre, hogy ebben a posztban konkrét cégek létező termékeiről lesz szó. Úgyhogy most szólunk: ebben a posztban egy adott cég termékeivel találkozik, hogy könnyebb legyen csinosnak lennie.

A szerdai szárazabb, derült idő után csütörtökön némi vegyes halmazállapotú csapadékra van kilátás – írja az Időkép. Hajnalban mínusz 5 fok is lehet, napközben 0-4 fok várható. Pénteken és szombaton is folytatódik a télies jellegű idő, a napos időszakok mellett főként szombaton alakulhat ki ismét szórványosan havas eső, kisebb havazás. A hónap hátralévő részében télies jelleget ölt időjárásunk, tehát hideg lesz, de hótakaró legfeljebb a hegyekben alakulhat ki. 

Fruzsi

Az éjszakák fagyosak, a nappali átlagos 0-6 fok sem mondható soknak, ideje nagykabátot venni. Újra egy csinos hoszteszen, Fruzsin mutatjuk meg, mit ajánl az Asia Center télre. A piros kabát nagyon jó választás, mert kitűnik a téli színtelenségből, és nem csak viselőjét dobja fel, hanem mindenkit, aki látja. A pirossal remekül megy a bézs és az aranyos árnyalatú holmik, mint például a Fruzsin lévő sál.

A sötét, vastag anyagú farmerrel nem nyúlhatunk mellé, ahogy egy fekete, magas sarkú bokacsizmával sem, mely színben a kabát műbőr szegéseivel harmonizál. A szetthez sapkát is vehet az Asia Canterben, 1500 forintért már kap hordható kötött darabokat a bevásárlóközpontban.

Sál:1600 forint

Bézs garbó: 1800 forint

Piros szövet kabát: 9900 forint

Farmer: 5100 forint

Fekete bokacsizma: 4990 forint

Minden ruhadarab az Asia Center MK üzletéből származik.

06-asiastreetfashion-131113-IMG 8865 pp
09-asiastreetfashion-131113-IMG 8885
07-asiastreetfashion-131113-IMG 8873 pp
Dívány
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek