OFFLINE

Szikszai Johannával hirdeti a karácsonyt a Springfield

2013. november 26., kedd 17:18

Újabb világmárka kampányában látható magyar modell, ezúttal Mihalik Enikő földije, a 22 éves Szikszai Johanna pózol a Springfield idei téli kollekciójának egyik karácsonyi darabokat bemutató katalógusában, melyben a brand lazább stílusú, városias szettjeit mutatja be; trendi farmernadrágokat, állatmintás miniruhát vagy a szezon nagy slágerét, a bőrdzsekit.

A Visage Model Management 175 centis, szőke modellje nem ismeretlen név a szakmában, olyan, a Springfieldhez hasonló márkák kampányaiban tűnt fel az elmúlt években, mint a Puma, a Devergo, a Gant vagy a Fishbone.

A hétköznapi, utcai viseleteket bemutató anyagok mellett pedig láthattuk már a Miss Triumph fiataloknak szóló fehérnemű hirdetésében illetve tavasszal a Vichy egyik friss arcaként mutatkozhatott be egy BB krém, valamint egy Aqualia Thermal krém plakátján.

Szikszai eddigi munkáit elnézve a hasonló stílusú kampányok bár kissé beskatulyázzák a szőke modellt, kétségkívül jól passzolnak vékony, irigylésreméltóan sportos testalkatához.  Nézze meg a galériában, hogy hogyan sikerült a békéscsabai modell munkája a Springfieldnek!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta