Szikszai Johannával hirdeti a karácsonyt a Springfield

Újabb világmárka kampányában látható magyar modell, ezúttal Mihalik Enikő földije, a 22 éves Szikszai Johanna pózol a Springfield idei téli kollekciójának egyik karácsonyi darabokat bemutató katalógusában, melyben a brand lazább stílusú, városias szettjeit mutatja be; trendi farmernadrágokat, állatmintás miniruhát vagy a szezon nagy slágerét, a bőrdzsekit.

A Visage Model Management 175 centis, szőke modellje nem ismeretlen név a szakmában, olyan, a Springfieldhez hasonló márkák kampányaiban tűnt fel az elmúlt években, mint a Puma, a Devergo, a Gant vagy a Fishbone.

A hétköznapi, utcai viseleteket bemutató anyagok mellett pedig láthattuk már a Miss Triumph fiataloknak szóló fehérnemű hirdetésében illetve tavasszal a Vichy egyik friss arcaként mutatkozhatott be egy BB krém, valamint egy Aqualia Thermal krém plakátján.

Szikszai eddigi munkáit elnézve a hasonló stílusú kampányok bár kissé beskatulyázzák a szőke modellt, kétségkívül jól passzolnak vékony, irigylésreméltóan sportos testalkatához.  Nézze meg a galériában, hogy hogyan sikerült a békéscsabai modell munkája a Springfieldnek!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Mustra