OFFLINE

Donatella Versaceként pózol Lady Gaga

2013. november 26., kedd 11:10

Nemrég robbant a hír, hogy a Versace divatház Lady Gagát kérte fel a jövő tavaszi-nyári kollekciójának arcaként. Az énekesnő úgy fest az egyetlen napvilágot látott képen, mintha a luxusgiccsben utazó olasz divatház fejének, Donatella Versacének lenne a fiatalabb verziója. Lehet, hogy csak a ruha és a styling (hosszú szőke haj, smink, stb.) teszi, de ugye azt is tudjuk, hogy Lady Gagának ezer arca van, konkrétan bárkivé át tudna változni.

A bejelentés Twitteren történt meg, "A Versace büszkén erősíti meg a hírt, hogy a 2014-es tavaszi-nyári kollekcióhoz Mert Alas és Marcus Piggott által készített kampányunk arca Lady Gaga". A fotót tartalmazó tweetet a poszt második felében mutatjuk.

A WWD weboldal már a hónap elején elhintette az együttműködést, de a Versace nem nyilatkozott ez ügyben egészen szombatig, amikor kitweetelték a hírt. Nem csoda, hogy a Fashionista oldal szerkesztőinek is az jutott eszébe, hogy a vastag szemhéj és a derékig érő szőke haj miatt Donatella Versacére emlékeztet a popsztár.

A kollaboráció nem igazán lepett meg minket, főleg az után, hogy Gaga új albumáról egy egész számot szentelt hasonmásának, egy tavalyi októberi gálán pedig ugyanúgy öltözött fel, mint a tervezőnő, aki amúgy a 2012-13-as Born This Way elnevezésű turné összes outfitjéért felelt.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta