Mariska Hargitay szerint így néz ki az ízléses dekoltázs

Mariska Hargitay bő két héttel ezelőtt csillagot kapott a Hollywood Walk of Fame-en (Hollywoodi Hírességek Sétányán), és ez alkalomból egy LBD-t, azaz kis fekete ruhát választott a Lanvintől. A kifutón látottakhoz képest az ő dekoltázsa sokkal diszkrétebb volt, el sem tudjuk képzelni a magyar származású színésznőt köldökig kivágott ruhában.

E heti összeállításunkban nem csak őt és a manökent állítottuk párba, hanem Rosie Huntington-Whiteley-t, aki a H&M-mel nemrég együttműködő Isabel Marant jövő tavaszi kollekciójából választott egy fodros ruhát és Jennifer Lawrence-t is, aki Christian Dior haute couture-ben jelent meg legújabb filmjének bemutatóján. Hogy kinek állt jobban ugyanaz a ruha, ismét az ön döntésére bíztuk.

Mariska Hargitay Lanvinben

A kis fekete ruha jobban mutat

Végre a magyar származású színésznő neve is ott díszeleg a többi elismert "kollégája" mellett Hollywoodban, az avatási eseményre pedig úgy gondolta, hogy egy Lanvin kis fekete ruhában jelenik meg. Az eredeti elképzelésekhez képest ő kicsit dikszrétebbre vette a dekoltázst és a kifutón látott LOVE feliratú övet is elhagyta. Lábaira fehér alapon fekete szegéllyel és bronzos orral díszített platformos magassarkú cipőt húzott, sminkje teljesen természetes hatást keltett, pár gyűrűt és egy statement karkötőt vett fel. Fülbevalót nem viselt, körmeit pedig vörösre festette. Nem akarunk és nem is tudunk belekötni: klasszikus, mégsem unalmas szett.

A Lanvin divatház 2013-as őszi-téli kollekciójának bemutatóján láthattuk már ezt a ruhát, akkor a kivágás a modellnek majdnem a köldökéig ért. A lábaira kövekkel kirakott, rejtett platformos magassarkú cipőt adtak, körmein francia manikűr volt, szájára pedig fukszia színű rúzs került. A manöken haja valamilyen érthetetlen okból úgy festett, mintha a fodrászoknak hajmosás után sürgős teendőjük akadt volna és nem lett volna idejük befejezni a frizuráját, de biztos beleillett a divatház szóban forgó kollekciójának koncepciójába.

Rosie Huntington-Whiteley Isabel Marant-ban

Isabel Marant ruhája jobban néz ki

Azt már tudjuk, hogy Isabel Marant-é volt a legjövedelmezőbb, H&M-mel közösen készítetett együttműködés, a brit modell pedig a tervezőnő jövő tavaszi kollekciójából választott egy ruhát a Baby2Baby gálára. Marant bohemitása jövő tavasszal fodrokban tetőzik majd, Huntington-Whiteley is egy bordós-fuksziás darabot választott, amin jól kivehetőek a barokk mintázatok. Egy flitterekkel és egyéb fémes díszítésekkel applikált Louboutin-cipőt választott hozzá és egy bársonyból készült fekete clutch-ot vitt magával. Karkötőkből, gyűrűkből és fülbevalókból is több darabot aggatott magára, körmeit lakkozatlanul hagyta, szájára pedig a ruha színével passzoló rúzs került.

A modell, azon kívül, hogy fekete színű ruhát viselt, nem sok újdonságot mutatott: Habár itt a minták a fény-árnyék játéknak köszönhetően kevésbé kivehetőek, a kövekkel, fémekkel kirakott cipőt itt is láthatjuk. Ezen kívűl még két karkötő és egy anno a Bravo magazinhoz csomagolt példányokra hajazó nyaklánc. Haja és sminkje azonban teljesen természetesen hatott.

Jennifer Lawrence Christian Diorban

Kinek áll jobban a Dior?

Jennifer Lawrence új flimjnek, a Futótűznek a londoni premierjén jelent meg - nem meglepő módon - ebben a Christian Dior haute couture ruhában. A selyemruha szoknyájának egyik oldalára színes flittereket applikáltak és habár nem ez a kedvencünk a francia divatház 2013-as őszi-téli kollekciójából, de a bonyolultan szabott cukormázas zsák a színésznőn egész elfogadható. Csakúgy, mint rövid haja, amely teljesen engedte láttatni a ruha váll- és nyakrészét is. Körmeit bordóra lakkozta, lábaira pedig éjkék hegyesorrú magassarkú került.

A modell haját lófarokba fogták, ajkaira bronzos szájfény került. Ékszert nem adtak rá, úgy gondolták, hogy a csillogó ruha önmagában elviszi a "show-t", a lábaira pedig fekete, megmondhatatlan fazonú lábbelit adtak. Önnek melyik verzió jön be jobban?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek