OFFLINE

Ilyen egy 200 millió forintos fürdőruha

2013. november 22., péntek 18:40

Az ausztrál Gold Coast Swim Fashion Fesztivált ugyan csak november végén rendezik, az egyik legnagyobb dobását kedvcsinálóként viszont már be is mutatták. Ez pedig nem más, mint a Sunseeker ruhamárka, és Ann Middleton ékszerész közös munkája, azaz egy egymillió ausztrál dolláros (kábé 200 millió forintos) fürdőruha. A melltartórészt több mint 220 gyémánttal és közel 100 gyönggyel rakták ki.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

"Több száz órát töltöttünk azzal, hogy megcsináljuk a fürdőruhát, és hogy annyi ausztrál drágakövet és gyöngyöt használjunk fel, amennyit csak lehetséges" – nyilatkozta Middleton. "Még soha nem csináltam korábban fürdőruhát, de ahogy megláttam a terveket, tudtam, hogy olyan lesz, mintha egy látszólag egyszerű, de tökéletes és gyönyörű ruhát kéne készítenem" – magyarázta az ékszerész, aki 39 éves pályafutása alatt dolgozott már Elton Johnnal és Bill Clintonnal is.

A fürdőruhát egyébként a huszonhárom éves Samatha Harris mutatta be, aki tizennégy éves kora óta modellkedik, de eddig elsősorban Ausztráliában foglalkoztatták. Egy Vogue címlap például többek között már összejött neki.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta