Felfigyeltek Abodi Dórára a celebnők stylistjai

Lady Gaga a magyar tervező fülbevalójában pózol
Lady Gaga a magyar tervező fülbevalójában pózol

Izgalmas héten van túl az egyik legtehetségesebb magyar tervező, Abodi Dóra, akinek munkáit egyre jobban figyelemmel kísérik a nemzetközi piacon. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a hét elején került nyilvánosságra az egyik legnézettebb amerikai tévésorozat, a Saturday Night Life kampányanyaga, melyen Lady Gaga a tervező S/HE névre keresztelt fülbevalójában pózol a kamerának.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

„Gaga stylistja nyáron direktbe keresett meg emailen és kért be darabokat. Így jutottak el hozzá a cuccok” – mondta a Díványnak Abodi az idei őszi-téli, Religion Nr.1. kollekcióba tartozó kiegészítőről, amire ide kattintva 22990 forintért ön is lecsaphat, ha akar.

Nem a divatikonként emlegetett popsztár stylistja az egyetlen, aki beleszerett Abodi kollekciójába. A napokban bemutatott Az éhezők viadala: Futótűz című film torontói premierjén a gyereksztárból lett 28 éves színésznő, Jena Malone is a magyar tervező fekete-barna-arany színű, szegecses nyakpánttal kombinált, fodros aljú ruhájában jelent meg a bemutató vörös szőnyegén. A szőke színésznő öltöztetőnője egyébként a ruhához illő Jimmy Choo táskát és Casedai körömcipőt passzintott Abodi ruhájához az eseményre.

Megállja a helyét a vörös szőnyegen
Megállja a helyét a vörös szőnyegenGeorge Pimentel / Europress / Getty

„Jena Malone kapcsán szintén nyáron keresett meg egy New York-i celeb PR-os, azzal, hogy beleszeretett a kollekcióba. Skypeoltunk, utána találkoztunk Milánóban és összehaverkodtunk. Azt mondta, hogy nagy fantázia van a brandben, mert különleges, és leteszteli a celebek stylistjain, úgyhogy szétküldte a lookbookot a kontaktjainak” – mondta a Milánóban élő tervező a szerencsés találkozásról és a sikeres együttműködésről, aminek reméljük, hogy lesz folytatása és láthatunk még A-listás hírességeket Abodi Dóra szettben végigvonulni a közelgő vörös szőnyeges szezonban!

Jena Malone Dora Abodiban
Jena Malone Dora AbodibanGeorge Pimentel / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra