OFFLINE

Nem szexi a bugyivillantás

2013. november 21., csütörtök 12:57

Mostanság az eddig visszafogottnak ismert Jennifer Lawrence nevével van tele minden: új, Az éhezők viadala: Futótűz című filmjét ugyanis kizárólag Christian Dior Couture ruhákban népszerűsíti, és ahogy egyre több kifutós ruhát használ el a premiereken, úgy lesznek az újabb és újabb estélyik egyre merészebbek. A legutóbbi, Los Angeles-i bemutatón már szinte pucéran jelent meg Lawrence, aki Arlene Philips, brit koreográfus szerint pont a kevés ruha miatt egyre érdektelenebb.

Philips a Daily Mailnek írt cikket a celebek kivetkőzéséről: szerinte semmi elegáns, misztikus, vagy szexi nincs abban, ha valaki gyakorlatilag egy szál seggben jelenik meg. Lawrence kerek fenekét és melleit mindenki láthatta a vörös szőnyegen, innentől nem fog tudni mivel kitűnni a következő filmpremieren, elő kell majd rukkolnia valami újjal. Valószínűleg még több pucér bőrfelülettel fog, az a legegyszerűbb.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Philips szerint ezek a ruhák baromi kényelmetlenek is, amellett, hogy egész este lehet amiatt aggódni, mije lóg ki belőle az embernek, még fázhatnak is az efféle ruhákban a színésznők. A britek az alig valamit takaró ruhákat WBD-nek, Why bother dress-nek nevezték el, azaz tök fölösleges ruhának, ugyanis aki ilyet visel, az akár bugyiban is megjelenhetett volna, fölösleges dollár-ezreket fizetni az átlátszó divatkreációkért.

Mivel koreográfusként dolgozik, Arlene Philips is sokszor vonult már vörös szőnyegre, azt állítja, mindig elegáns kis fekete ruhában, és nem is érti az új őrületet az áttetsző ruhákkal – jobban mondva érti: azért kell Jennifer Lawrence-nek levetkőznie, hogy sokkoljon valamivel. Mivel mindenki egyre többet mutat, muszáj neki is, mert valahogy el kell adni az új filmet.

Philips szerint az a legrosszabb az egészben, hogy látszik a színésznőkön, hogy feszengenek a ruhákban, nem érzik a félmeztelen stílust magukénak: úgy tesznek, mintha tök lazák lennének, de látszik, hogy utálják a helyzetet, és az egészet azért csinálják, mert muszáj nekik.

Ön szereti a villantós trendet?

 • 462
  Férfi vagyok és igen!
 • 83
  Nő vagyok, és igen!
 • 91
  Férfi vagyok és nem.
 • 347
  Nő vagyok és nem.
 • 344
  A ruha mindegy, de az kínos, hogy így kel legy filmet reklámozni

Ezt persze csak maguk a celebnők tudhatják biztosan, de pár ruhát elnézve hihető, hogy egyszerűen szégyellik magukat a vakuk kereszttüzében.

Önnek hogy tetszik a villantós designerruhák trendje? Szépnek és érdekesnek találja őket, vagy inkább kicsit szánalmasnak tartja, hogy így kell egy filmet beharangozni? Vagy ezt is a divatvilág arroganciájának tudja be?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta