OFFLINE

Kancsal modell a divatvilág legújabb felfedezettje

2013. november 21., csütörtök 09:24

Moffy, a divatvilág legújabb felfedezettje
Moffy, a divatvilág legújabb felfedezettje

Az elmúlt években igencsak nagy változásokon ment át a divatszakma. Bár az ipar azért ragaszkodik bizonyos konvenciókhoz, mégis egyre népszerűbb plus-size modelleket tenni a magazinok címlapjaira vagy éppen Down-szindrómás gyerekekkel reklámozni a designer ruhákat. 

De nem lepődünk már meg az androgün modelleken sem, amely egyik legjelesebb képviselője egy szőke férfi modell, Andrej Pejic. A szerb származású, de Ausztráliában élő Pejic annyira menő a szakmában, hogy a divathéten a legnevesebb divatházak kifutóin kap helyet, de reklámoztak már az első ránézésre női modellel push-up melltartót is az elmúlt években.

Az egyre nyitottabb divatvilág egyik újabb furcsa felfedezettje pedig a kancsal modell, Brunette Moffy, aki nemrég írt alá egy kecsegtető szerződést a Storm modellügynökséggel, mely olyan szupermodellek karrierjét indította már el, mint Kate Moss, Cindy Crawford, Cara Delevingne vagy a Victoria Secret egyik angyala, Behati Prinsloo – írja a huffingtonpost.com.

Melyik modell típus tetszik jobban?

  • 450
    A tökéletességet sugárzó
  • 699
    Az átlagos
  • 1107
    Egyik sem, miféle munka ez?

Moffy kancsalsága annyira megragadta az iparágat, hogy a POP magazin már le is csapott az egyébként átlagos külsejű, 36-os mérettel rendelkező, barna hajú lányra, és kihangsúlyozva „hibáját” 2013-as tavaszi-nyári címlapjára tette a modellt.

Ön mit gondol a jelenségről, jobban szereti a hamiskás tökéletességet látni a divatlapokban, vagy szívesebben nézegetne inkább hétköznapi embereket drága ruhákban vagy anélkül? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta