Kancsal modell a divatvilág legújabb felfedezettje

Moffy, a divatvilág legújabb felfedezettje
Moffy, a divatvilág legújabb felfedezettje

Az elmúlt években igencsak nagy változásokon ment át a divatszakma. Bár az ipar azért ragaszkodik bizonyos konvenciókhoz, mégis egyre népszerűbb plus-size modelleket tenni a magazinok címlapjaira vagy éppen Down-szindrómás gyerekekkel reklámozni a designer ruhákat. 

De nem lepődünk már meg az androgün modelleken sem, amely egyik legjelesebb képviselője egy szőke férfi modell, Andrej Pejic. A szerb származású, de Ausztráliában élő Pejic annyira menő a szakmában, hogy a divathéten a legnevesebb divatházak kifutóin kap helyet, de reklámoztak már az első ránézésre női modellel push-up melltartót is az elmúlt években.

A legismertebb androgün modell, Andrej Pejic
A legismertebb androgün modell, Andrej PejicRachel Murray / Europress / Getty

Az egyre nyitottabb divatvilág egyik újabb furcsa felfedezettje pedig a kancsal modell, Brunette Moffy, aki nemrég írt alá egy kecsegtető szerződést a Storm modellügynökséggel, mely olyan szupermodellek karrierjét indította már el, mint Kate Moss, Cindy Crawford, Cara Delevingne vagy a Victoria Secret egyik angyala, Behati Prinsloo – írja a huffingtonpost.com.

Melyik modell típus tetszik jobban?

Moffy kancsalsága annyira megragadta az iparágat, hogy a POP magazin már le is csapott az egyébként átlagos külsejű, 36-os mérettel rendelkező, barna hajú lányra, és kihangsúlyozva „hibáját” 2013-as tavaszi-nyári címlapjára tette a modellt.

Ön mit gondol a jelenségről, jobban szereti a hamiskás tökéletességet látni a divatlapokban, vagy szívesebben nézegetne inkább hétköznapi embereket drága ruhákban vagy anélkül? Szavazzon!

Velvet d'Amour plus-size modell az egyik legszókimondóbb szószólója a divatipar átalakulásának.
Velvet d'Amour plus-size modell az egyik legszókimondóbb szószólója a divatipar átalakulásának.Mike Marsland / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek