Venne 7 millióért táskát a neten?

Ez a táska már nem kapható, megvettek belőle minimum kettőt, délelőtt 11-ig.
Ez a táska már nem kapható, megvettek belőle minimum kettőt, délelőtt 11-ig.reklámanyag/Fashion Days

A Fashion Days-en időről-időre feltűnnek furcsa aukciók: azt hittük a Chanelnél már nem lesz extrémebb, egyszer történhetett csak meg, hogy félmilliós, használt táskákat pakoltak az amúgy általában ízléstelen cuccokkal megpakolt aukciók közé, de nem, megint meg tudott minket lepni az oldal. Most a Moschino akciós – de még mindig csiricsáré – otthoni ruhái és a Versace Jeans megfejthetetlen stílusú, enyhén turkálós hatású designerfarmerei- és pólói közé pakoltak be pár vintage Hermès táskát és kiegészítőt.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

A kiegészítőkkel nincs is sok baj, már fel se kapjuk a fejünket egy 120 ezer forintos kendő, vagy 60 ezres karkötő láttán, de a termékek közt feltűnt egy 1 millió, egy 3 millió és három féle 7 millió forintos táska is. A 7 milliós kategóriában vajszínű, lila és fekete Birkin táskákat lehetett vásárolni, színenként 2 darabot, és igen, csak lehetett, merthogy ma reggel induló akció olyan sikeres volt, hogy 11:15-re a lila és a fekete 7 milliós táska már el is fogyott, csak két darab vajszínű maradt! Az eredeti ára a termékeknek 8,6 millió lett volna a Fashiondays szerint, tehát a szerencsés vásárlók simán spóroltak egy használt-autónyi árat.

Reggel 9-kor még kapható! :)
Reggel 9-kor még kapható! :)reklámanyag/Fashion Days

Bennünk több kérdés is felmerült az akcióval kapcsolatban, az első rögtön a gyanakvás persze, hogy ezek biztos eredetiek-e, de ennyiért már igazán lehetnek azok... A másik, hogy mégis ki vásárol ennyiért a Fashion Days-en, ha van 7 milliója egy táskára, miért nem ül fel egy repülőre, megy el Barcelonáig és veszi meg az áhított tárgyat ott ennyiért a márka butikjában? Vagy akár 3 millióval többért? Hisz akinek van szabad 7 milliója, annak csak van szabad 10 is egy táskára... Ráadásul az Hermès azt állítja, 2011 óta nincs várólista táskáira, tehát még csak az sem okozhat gondot, ami korábban, hogy akár 4 évet kellett várni egy Birkin táskára.

Délelőtt 11-kor már nem! :(
Délelőtt 11-kor már nem! :(reklámanyag/Fashion Days

Ön ezt érti?

De persze mi erről nem nagyon tudunk nyilatkozni, hisz nem mi vagyunk az akció célcsoportja, ez nyilvánvaló. Ön venne 7 millióért a neten táskát? És a Fashion Days-en? Egyáltalán, táskát, ennyiért?

Mert akárhogy is, ez még mindig csak egy fekete bőrtáska, hiába lóg ez minden celeben: Jane Birkin, akiről elnevezték az ikonikus darabot, úgy is kezeli, itt megnézheti, ő hogy bánik a többmilliós Birkinnel! Ja, és vegyen ön is inkább kosarat, mint Jane, az sokkal menőbb, vagy ha mindenképp költeni akar, vásároljon az Hermès honlapján nyerget és lovaglófelszerelést: még egy nyereg is kijön 6700 euróból, azaz 2 millió forintból, annak meg még értelme is van!

clk hermes.gif
Oszd meg másokkal is!
Mustra