OFFLINE

Katalin semmit nem változott másfél év alatt

2013. november 20., szerda 11:24

Katalin kedden egy jótékonysági rendezvényre látogatott el Vilmossal, és remekül nézett ki: ráadásul a ruha, amit visel, pontosan ugyanaz volt, amit 2012 február 21-én már hordott egyszer egy hivatalos rendezvényen, még a kiegészítők – cipő, táska – is megegyeztek.

A 31 éves hercegné egy 2012-es téli leárazáson vásárolt, barna, madármintás Orla Kiely ruhát hasznosított most újra – írja a Contactmusic.com. Szerintünk a ruhánál sokkal érdekesebb, hogy Katalin semmit nem változott közel 2 év alatt: a frizurája és a sminkje ugyanolyan, mint 2012-ben, de az alakja is pontosan olyan, mint szülés előtt. Alábbi képen ön is meggyőződhet erről, illetve a fotóra kattintva galéria nyílik, melyben talál még egy rakás képet a tavaly februári eseményről, és a keddi jótékonysági rendezvényről is! Annyit azért elöljáróban elárulunk, hogy baloldalt látható a keddi fotó, jobboldalt a tavalyi.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta