no

Heti kedvenc: hordjanak a férfiak is farmeringet!

Ha kötelező alapdarabokról szóló posztokat olvasunk, vagy csak a legutolsó helyen, vagy egyáltalán meg sem említik a szerzők a farmeringet. Kevesen gondolnak rá vásárláskor is, pedig az egyik leguniverzálisabb tagja a ruhatárunknak: egyszerre hordhatjuk elegáns és teljesen hétköznapi, laza szettekben is. Ha a színeket, a fazont és a vastagságot is figyelembe vesszük, akkor szembesülünk vele igazán, hogy legalább százféle változat létezik belőle és nagy részük itthon is elérhető.

Ebben a posztunkban ötletekkel szeretnénk szolgálni, ha nem tudja, mivel viselje farmeringjét, vagy még nem szerezte be, mert attól fél, nem tudná semmivel sem felvenni. Megmutatjuk, hogyan viselje az irodában, hivatalos eseményeken vagy hétvégén, esetleg egy családi ebédre!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Családi ebédhez

Családdal történő (vagy egyéni) hétvégi sétánál, ebédnél a legtöbbször a fő szempont a kényelem, így most a zakókat és az élrevasalt nadrágokat tegyük félre és vegyük elő a kardigánjainkat vagy a chino nadrágunkat. A barna és a kék meglepően jól működik együtt, a sötétkék farmeringünk például tökéletesen mutat egy bézs vagy bármilyen más, földszínű nadrággal. Habár sokan nőiesnek tartják, tökéletes választás az úgynevezett waterfall (vízesés) típusú kötött felső is, aminek sajátossága, hogy nem kell összegombolni (vagy cipzározni), esetleg egy öv van rajta, amivel összefoghatjuk. Az a jó ebben az összeállításban, hogy viselhetjük egy elegánsabb bokacsizmával, de akár sportcipővel is. Ez az, amiért én személy szerint nem is a divatot, hanem az öltözködést szeretem: minden nap mások lehetünk, mást üzenhetünk a ruháinkkal.

1. Kardigán - GANT (175 dollár); 2. Óra - BOSS (202 euró); 3. Ing - He by MANGO (13 995 Ft); 4. Táska - River Island (53 euró); 5. Nadrág - Pull&Bear (8 995 Ft); 6. Cipő - ZARA (22 995 Ft); Öv - TOPMAN (12 font)
1. Kardigán - GANT (175 dollár); 2. Óra - BOSS (202 euró); 3. Ing - He by MANGO (13 995 Ft); 4. Táska - River Island (53 euró); 5. Nadrág - Pull&Bear (8 995 Ft); 6. Cipő - ZARA (22 995 Ft); Öv - TOPMAN (12 font)reklámanyag

Irodába, hivatalos eseményre

Önnek van farmeringje?

Ha a munkahely vagy az esemény dress code-ja megköveteli az öltönyt, de a farmeringet még engedélyezi, akkor a végeredménynek tényleg csak a képzeletünk szabhat határt. Egyrészt variálhatjuk az öltöny zakó és nadrág részét is, és az anyagok esetében is több közül választhatunk.

Az őszi szezon egyik nagy kedvence, a tweed remekül mutat farmerrel, a következő összeállításunkat is ez alapján építettük fel. A kiegészítők (nyakkendő, zsebdísz, sál, stb.) – bár közhely, de – rengeteget javíthatnak és sajnos ronthatnak is a végeredményen. A farmeringhez jól passzolnak – főleg a hidegebb évszakokban – a kötött nyakkendők, mi is egy ilyet választottunk.

1. Öltöny - TOPMAN (170 font); 2. Nyakkendő - ASOS (14 euró); 3. Öv - ZARA (8 995 Ft); 4. Farmering - He by Mango (13 995 Ft); 5. Cipő - ASOS (60 euró); Telefontok - MangoOutlet (4 995 Ft)
1. Öltöny - TOPMAN (170 font); 2. Nyakkendő - ASOS (14 euró); 3. Öv - ZARA (8 995 Ft); 4. Farmering - He by Mango (13 995 Ft); 5. Cipő - ASOS (60 euró); Telefontok - MangoOutlet (4 995 Ft)reklámanyag

Hétvégére vagy szabadnapokra

A két véglet között persze számos átmenetet találhatunk, az első összeállításban például a kardigánt nyugodt szívvel cserélhetjük zakóra és ugyanezt fordítva megtehetjük a második szettel is. A farmering az egyik leguniverzálisabb ruhadarabunk és az idei "double denim" (dupla farmer) trend miatt farmernadrágjaival is viselheti. Ilyenkor elég fent "megtörni" valamivel a folytonosságot, válasszunk például egy teljesen egyszerű kötött vagy mintás pulóvert, bőven megteszi. A kényelmet szem előtt tartva válasszunk összeállításunkhoz sportcipőt!

1. Farmer - GAS (32 990 Ft); 2. Pulóver - H&M (6 990 Ft); 3. Farmering - He by Mango (13 995 Ft); Sapka - H&M (1 990 Ft); Cipő - ZARA (14 995 Ft)
1. Farmer - GAS (32 990 Ft); 2. Pulóver - H&M (6 990 Ft); 3. Farmering - He by Mango (13 995 Ft); Sapka - H&M (1 990 Ft); Cipő - ZARA (14 995 Ft)reklámanyag

Számít a szava!

Ha a poszttal kapcsolatban véleménye vagy ötlete van, akkor írjon nekünk emailt vagy látogassa meg a Facebook-oldalunkat, ahol a legfrissebb, divattal kapcsolatos témákkal várjuk önt!

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek