OFFLINE

Minden idők legrosszabbul megválasztott tévés ruhája

2013. november 17., vasárnap 10:17

Az egyik dél-koreai vásárlós televízió műsorába állt be egy nő fekete alapon sárga ruhában, ami egyébként egy kicsit emlékeztet Bruce Lee ruhájára a Haláljátékból, vagy Uma Thurman ruhájára a Kill Bill-ből (a filmes ruhák között persze nem véletlen a hasonlóság). És hogy miért ez minden idők legrosszabb választása? Azért mert a ruha fekete szegélyei teljesen beleolvadnak a háttérbe, amin a sötétedés utáni város látszódik. Így aztán a viselője valamennyire a Chirio szellemországban egyik, úgynevezett arcnélküli kísértetét is megidézi: hatalmas feje lett, és hozzá mintha apró, csökevényes karok tartoznának.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
kep

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta