no

Overál szerelmespároknak: menő vagy ciki?

17760 forintért vesztegetik a szomorú színű dupla overált.
17760 forintért vesztegetik a szomorú színű dupla overált.

Már tavaly is kérdőjelként álltunk a karácsonyi szezon egyik slágerterméke, az overál felett, ami a briteknél akkora népszerűségnek örvendett, hogy a New Look nevű márkától állítólag három másodpercenként vittek haza egy kezeslábast. A hírességeknek - mint Cara Delevingne vagy Rihanna - hála pedig állatmintás verzióban is beszerezhettük az ízléstelen darabot.

Az overál mánia 2013-ra addig fajult, hogy a The Original Factory Shopnak köszönhetően már két személyre készített belebújos együttest, úgynevezett "twinsie-t" is vásárolhatunk, ha akarunk. A megdöbbentő kapucnis szettet nem kifejezetten vidám, sötétkék, világosszürke illetve padlizsán árnyalatokban 50 fontért (17760 forintért) dobta piacra a márka.

A felnőttek és gyerekek körében egyaránt népszerű trend három lábas, négy kezes és két csuklyás verziójával már tavaly bepróbálkozott az Asda egyik brandje, a George is, mely Valentin-napra képzelte el a párokat az infantilis, tíz méter anyagból készült nyuszis játszósruhában. A márkánál egyébként annyira felkapott az overál, hogy tavaly karácsonykor több mint egymilliót adtak el belőle, amin felbuzdulva nyitottak egy külön „onesie” topicot online boltjukban, hogy lépést tudjanak tartani a kereslettel – írja a dailymail.co.uk.

Nyúlnak is öltözhet párjával, de nem kötelező.
Nyúlnak is öltözhet párjával, de nem kötelező.

„A Twinsie nemcsak praktikus, de szórakoztató megoldás azok számára, akik melegben szeretnék tölteni a telet úgy, hogy közben spórolnak a fűtéssel. Ráadásul fantasztikus karácsonyi ajándék egy olyan személynek, akit közel szeretnénk érezni magunkhoz” – mondta a The Original Factory Shop szóvivője.

Ön mit gondol a jelenségről, menőnek találja, hogy ilyen kétszemélyes kezeslábasban romantikázhat a karácsonyfa alatt, vagy inkább cikinek látja a kényelmes, de ízléstelen overált az ünnepekre? Szavazzon!

A márka szerint így is spórolhatunk a fűtésen.
A márka szerint így is spórolhatunk a fűtésen.
Oszd meg másokkal is!
no
Menő! (2062) (2846) Ciki!
Mustra