OFFLINE

Smiley-nak öltözve mutattak feneket a Victoria's Secret modellei

2013. november 15., péntek 16:06

Az éves Victoria's Secret Fashion Show a legnagyobb durranás a fehérneműbemutatók közt, és látványban lekörözi a legtöbb divathetes prezentációt is. A legjobb modellek vonulnak kifutóra furcsa jelmezekben – azaz több tíz kilós szárnyakkal –, a legjobb formájukban, a ruhákra általában nem is terelődik sok figyelem.

Bár a férfiakat valószínűleg jobban lázba hozta Taylor Swift vendégszereplése, és a világ legjobb nőinek tangás feneke, mint a ruhák, mi azért ne menjünk el szó nélkül a 2013-as bemutató extrém jelmezei mellett, melyeket a modellek a márkás fehérneműk mellett/fölött viselnek: a Huffington Post gyűjtése mellé kerestünk még pár furcsa szerelést, amik inkább bizarrak, mint szexisek vagy fantáziadúsak.

A szerda este megtartott shown hat tematika köré rendezték a jelmezeket, volt "brit invázió", "paradicsommadarak", "párizsi éjszakák", "hajótöröttek", "hóangyalok" és "Pink network", utóbbi a Victoria's Secret fiataloknak szánt, Pink almárkájához tartozott és itt sikerült a legextrémebb szetteket összehozni. Egész testes emotikonok, felfújható szívecskék, vastag zoknik, volt itt minden, ami csak színes és giccses (szerencsére indián jelmezzel idén nem próbálkoztak). Ha a galériára kattint, megnézheti a világ legjobb nőit a szezon legviccesebb összeállításaiban – az ikonikus angyalszárnyas szetteket inkább a Velvet cikkében keresse!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta