Ilyen ruhákban lesz trendi jövő nyáron!

Nemrég bemutattuk, hogy melyek voltak a 2014-es tavaszi-nyári divathét legborzalmasabb szettjei, amiket remélhetőleg nem fogunk hordani a következő szezonban. Ezúttal összegyűjtöttük a divathét legjobb darabjait, amik követendő trendeknek számítanak majd jövő nyáron. Nézze meg az óriásgalériában, hogy milyen szabásvonalak és színárnyalatok lesznek divatban 2014-ben!

Marad a pasztell és a fémes árnyalatok

Bár nem számít újdonságnak a tavaszi-nyári kollekcióknál a pasztell, azért arra nem számítottunk, hogy ennyi divatház kifutóra küldi a halvány, púderes árnyalatot, aminek legfőbb előnye, hogy szinte minden bőrtípuson jól mutat. Ilyen mentazöld, halványlila és babakék színekben gondolkodott idén Giorgio Armani, a Burberry Prorsum és Christopher Kane is.

A csillogó arany, bronz és ezüst árnyatok mellett idén több színesebbnél-színesebb fémes árnyalat is felkerült a divatházak repertoárjába; a Gucci fémes zöldben, a Lanvin lilában, a Rochas ezüstben, az Altuzarra pedig aranyban képzeli a divatmániásokat 2014-ben.

Nem kopik ki a kilencvenes évek divatja

Bár a grunge-os kockás ingeknek és romantikus virágmintás daraboknak úgy tűnik, végleg búcsút inthetünk a következő szezonban, a hasvillantó felsőknek és a spagettipántos ruháknak sajnos adtak még egy esélyt a divatházak a nyárra. A Balenciagától a Louis Vuitton kifutójáig mindenhol felbukkant a hálátlan felső, a melltartót nem igénylő spagettipántos darabokat Helmut Langnak vagy a DKNY-nek köszönhetően fekete, fehér, rózsaszín és vanília sárga színekben is hordhatunk jövő nyáron – már ha elég szépek és fiatalok vagyunk hozzá.

Suhogós anyagok és fodros ruhák

Többek között a Céline és Christian Dior is úgy gondolta, hogy a koszorúslány ruháknál megszokott sifon, tüll vagy szatén anyagok, illetve bokáig érő rakott szoknyák jövő nyáron remekül párosíthatóak majd lazább pulóverekkel, ingekkel is az utcai divatban. A Saint Laurent és a Lanvin szerint pedig a fodrok lesznek a szezon meghatározó darabjai, amiket hordhatunk majd féloldalas koktélruhákon, de vastag pulóvereken és szoknyákon is.

Nincs nyár földszínű ruhák és lenge nadrágok nélkül

Nem a legmerészebb trendek közé sorolható a semleges, moha, khaki zöld és föld árnyalatú, egyszerű szabású vonal, a divatházak a biztonság kedvéért mégis minden szezonban előrukkolnak pár ilyen örökzöld darabbal. Idei kedvenceinket a témában a Givenchy, a Hermés és Donna Karan kifutóján láttuk.

A földszínekhez hasonlóan a nyár egyik legnépszerűbb darabja a magasderekú, bő szabású nadrág, ami annak ellenére, hogy elsősorban a magas, vékony nők kiváltsága, mégis megihlette az Emporio Armani, a BCBG Max Azria és a Proenza Schouler tervezőit is.

Bomber- és motoros dzsekiben töltjük a nyarat

Az egy ideje divatban lévő bomber dzsekiket a divatházak idén luxusanyagokból és színes nyomatokkal készítették el, de menő lesz majd a háló-szerű, perforált fazon is a nyáron. A bomberdzseki unokatestvérének számító motoros dzsekiket leginkább a sokoldalúságuk miatt kedveljük annyira. 2014-ben is bátran kombinálhatjuk ezeket nőies koktélruhákkal, elegáns nadrágokkal vagy mini szoknyákkal.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Ha már unná a klasszikus fazonokat, bátran próbálja ki a gallér nélküli kabátokat, melyek jövőre hosszított fazonban, semleges vagy mintás árnyalatokban is menők lesznek farmernadrághoz és ceruzaszoknyához egyaránt. Nézze meg a galériában, hogy milyen, őszre is átemelhető kabátokban gondolkodott Marc Jacobs vagy a Chanel!

Bugyi-nadrág és feliratos póló

A divatházak a fiatalabb, fizetőképes korosztályra is gondoltak az idén, többek között a Dolce & Gabbana, a Fendi és a Burberry Prorsum szerint is menő lesz átlátszó szoknya alól kivillanó bugyiban járni, illetve a Christian Diornak, a Kenzónak és a Céline-nek köszönhetően méreg drága feliratos pólókat is hordhatunk majd jövő nyáron.

Ezek lesznek a celebnők kedvenc vörös szőnyeges ruhái

A legtöbb divatmagazin szerint valószínű, hogy 2014-ben Alexander McQueen formabontó estélyeiben, a Valentino azték nyomatos, kékeszöld, bíbor és teveszínű maxiruháiban, Elie Saab piros és fekete csipkecsodáiban illetve Stella McCartney csinos csipkeruháiban jelennek majd meg a hírességek a díjátadókon a következő szezonban. Nézze meg a galériában, hogy miben lesz garantáltan trendi jövő nyáron!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek