OFFLINE

Hidegben is lehet elegáns, mint Ildikó!

2013. november 13., szerda 15:32

A hatályos jogszabályok szerint ön zokon venné, ha most nem szólnánk előre, hogy ebben a posztban konkrét cégek létező termékeiről lesz szó. Úgyhogy most szólunk: ebben a posztban egy  adott cég termékeivel találkozik, hogy könnyebb legyen csinosnak lennie.

Csütörtökön kezdetben főként az ország északi-északkeleti felén számíthatunk napsütésre, majd délnyugat felől újra beborul az ég, és több helyen alakulhat ki kisebb eső – írja az Időkép. Hűvös időben lesz részünk, 6-12 fok között alakul a hőmérséklet. Pénteken kezdetben több helyen, majd egyre inkább a Dunántúlon számíthatunk csapadékra. Hűvös, délen kicsit szeles idő várható. Északnyugaton helyenként csak 6-8 fok, délkeleten 13-14 fok várható.

Ildikó

Ez alkalommal a C&A ruháiba öltöztettük modelleinket, hogy az ő segítségükkel megmutassuk, hogyan öltözhet késő ősszel is csinosan! Egy pink mintás, fekete kisruhával nagy sikere lesz akkor is, ha épp nem talál pontosan hozzá illő sálat – mi találtunk. A sötét tónusú szetthez vehet fekete harisnyát, blézert és kiegészítőket, akkor biztos nem nyúl mellé, de ha kísérletező kedvében van, próbálja ki az összeállítást pink blézerrel, vagy cipővel! A 8-9 fokos átlaghőmérsékletben ajánlott szövetkabátot is venni a ruha és a blézer fölé, hogy ne fagyjon meg!

Fekete-pink ruha: 8590 forint

Kendő: 4590 forint

Fekete táska: 7590 forint

Fekete blézer: 8590 forint

Minden ruha a C&A-ból származik.

(A cipő a modell sajátja)

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta