OFFLINE

Heti kedvenc: az egyszerű, de nagyszerű miniszoknya

2013. november 13., szerda 15:32

Pár héttel ezelőtt azt néztük meg, hogy ebben a szezonban mégis mikkel érdemes felvenni a fekete ceruza-, illetve rakottszoknyát. Most következzen egy olyan fazon, amivel szintén tele vannak az üzletek, ez pedig nem más, mint az A-vonalú miniszoknya. Ezúttal is egy fekete darabra esett a választásunk, bár a Zaránál bordó színűvel is találkoztunk, és persze vannak még más változatok is. A négy ötletadó szettünket a hajtás után láthatja.  

Szokás szerint egy elegánsabb összeállítással indítunk. Hogy mégse legyen annyira nagyon szigorú az összhatás, egy egyszerű fekete szövetkabát helyett egy kockás bikerkabátra esett a választásunk, és a harisnya is apró fémszegecsekkel díszített. 

A szezon egyik alapdarabja ugye a bőrdzseki, ezt már kismilliószor kifejtettük. Nyilvánvalóan a miniszoknya is remekül megy hozzá, főleg egy megfelelő bakanccsal és fehér inggel, de lehet más darabokkal is kísérletezni, ha éppen úgy tartja kedvünk.

Az előző szettet kiegészÍthetjük egy szép, színes angórapulóverrel is, de ez önmagában is megállja a helyét. Bár vannak, akik nem rajonganak a mintás harisnyákért és a feltűnő bizsukért, most azoknak kedvezünk, akik a másik táborba tartoznak. Persze sem a párducmintás harisnya, sem a statement nyaklánc nem kötelező, egyszerűbb kiegészítőket is válaszhatunk helyettük.

Az utolsó összeállítást azoknak ajánljuk, akik szeretik a diáklányos stílust, és szívesen vesznek fel térdzoknit lapos talpú cipővel. Nagy hidegben persze jobb mindkettőt lecserélni egy melegebbb darabra, mondjuk egy vastag harisnyára és egy bakancsra. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta