OFFLINE

Cipőkkel fetreng Mihalik Enikő az Il Bacio di Stile kanapéján

2013. november 13., szerda 10:31

A nemrég meztelenül fotózkodó Mihalik Enikőről újabb sorozat látott napvilágot, ezúttal azonban felöltözve pózol az il Bacio di Stile luxusáruház ruháiban és kiegészítőivel. A Gattyán György nevével fémjelzett Docler Holding portfoliójába tartozó, Andrássy úti komplexum karácsonyi kampányában láthatjuk viszont, amely nemcsak az öltözéket, de a helyszínt is biztosította a képek elkészültéhez.

„Úgy véltük, hogy Enikő különleges szépsége az, ami leginkább illik a karácsonyi kampányunk koncepciójához” – nyilatkozta Küttel Gábor, az il Bacio di Stile marketing- és kommunikációs igazgatója. A poszt második felében találja a fotókat és azt is, hogy mely márkákból válogattak a topmodellnek.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

"Mihalik a fotókon a Valentino, a RED Valentino, valamint a Céline őszi-téli kollekcióinak darabjait viseli. Mivel az előző kampányfotózást az áruházban folyó építkezések miatt csak külső helyszínen tudtuk megoldani, az is célunk volt, hogy a képeken visszaköszönjön a ház magával ragadó, meghitt hangulata” –  árulta el Küttel. „Ez a kampány különös jelentőséggel bír számunkra, hiszen ez lesz az il Bacio di Stile első karácsonya. Nemsokára leleplezzük az áruház ünnepi kirakatait, decembertől pedig számos egyéb meglepetéssel készülünk a látogatóink számára” – tette hozzá.

Mihalik Enikő gyönyörű, mint mindig, hirtelen nem is tudjuk eldönteni, hogy a táskákat vagy a cipőket ölelgeti meggyőzőbben. A képek stílusa és a buja tekintet nem véletlen: a fotókat most nem külföldi nagyágyúk készítették, mint az előző szezonban, hanem Fabricius Gábor reklámügynöksége, mely Imádat elnevezésű koncepciójával nyerte meg a munkára kiírt tendert. Nézze meg ön is a jól sikerült kampányt, íme a fotók: kattintson rájuk, megnőnek!

Bónuszként pedig mutatunk egy galériát is, ami a "werk"fotókat tartalmazza, és a kampány facebookos beharangozásához készült. A kampányképeket Lábady István, a werkfotókat Gosztola S. Ábris és Kiss Rudolf Péter készítették. A kampány stylingját Tóth Ali és Virág Anikó, a sminket Titkos Berni és Kiss Csilla, a frizurát Herceg Csaba készítette. Kattintson a galériára, illetve ha a fotó nem elég, itt videón is megnézheti, hogyan dolgozott a stáb!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta