OFFLINE

Vegyen mélyzöld blézert, mint Fanni!

2013. november 11., hétfő 15:34

Ebben a posztban egy cég termékeivel találkozik, hogy könnyebb legyen csinosnak lennie.

Kedden nyugodt, de viszonylag hűvös idő várható, hajnalban pedig főként északnyugaton a talaj közelében már gyengén fagyhat – írja az Időkép. Napközben előreláthatólag nem kell csapadéktól tartanunk és jelentősen mérséklődik a légmozgás is, de 12 foknál ne számítsunk többre. Szerdán a jelenlegi számítások szerint újabb hidegfront érkezhet, melyet eső kísérhet, ráadásul a Dunántúlon, majd estétől északkeleten is feltámad a szél.

Fanni

Ez alkalommal a C&A ruháiba öltöztettük modelleinket, hogy az ő segítségükkel megmutassuk, hogyan öltözhet késő ősszel is csinosan! Ha olyan vékony, mint Fanni, egy csinos blézer alatt is több réteg ruhát halmozhat fel: például az ingre nyugodtan felvehet egy fekete tréningfelsőt, most az úgyis nagy divat, sőt, az ing alatt egy atléta is elfér. Ha a pulóver már túl sok lenne a blézer alá, vegyen vastag sálat és szövetkabátot a blézer fölé, nehogy megfázzon!

Borúsabb időben sem kell lemondania a színekről, az élénk narancssárga táska például nagyon feldobja a szettet, és nem kell, hogy a cipő harmonizáljon vele, elég egy színben passzoló, hangsúlyos nyaklánc, vagy egy narancsos sál.

Pulóver: 4990 forint

Ing: 3590 forint

Táska: 8590 forint

Nadrág: 3990 forint

Blézer: 8590 forint

Nyaklánc: 1990 forint

Minden ruha a C&A-ból származik.

(Cipő: a modell sajátja)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta