OFFLINE

Lady Gaga ex-stylistja bemutatta első kollekcióját

2013. november 9., szombat 07:46

Lady Gaga egyik kedvenc stylistja, Nicola Formichetti – ő tehet például a hírhedt húsdresszről –még augusztus végén indította el első kampányát művészeti igazgatóként a Dieselnél. Az Inez van Lamsweerde és Vinnodh Matadin által lőtt figyelemfelkeltő hirdetések érdekessége akkor leginkább a reklámba bevont közösségi média és az átlagos külsejű modellek voltak.

A korábban a Thierry Muglernek dolgozó olasz-japán származású Formichetti a Dazed and Confused magazinnal karöltve a minap nagyközönség előtt is bemutatta első, 45 darabból álló #DieselTribute névre keresztelt gyűjteményét, melyet elmondása szerint a márka 35 éves történelme ihletett.

„A látogatás a Diesel olaszországi gyáraiba hihetetlen élmény volt. Ott döntöttem el, hogy az archívumból válogatok és azt tálalom új formában. Ez a kollekció tisztelgés a Diesel előtt” – mondta a stylistból tervezővé avanzsált Formichetti a limitált szériás, kézzel készült férfi és női ready-to-wear kollekcióról, amihez látványos kiegészítőket is tervezett a márka.

A teljes kollekció két részletben érkezik majd az üzletekbe, a farmerek már kaphatóak, a bőr termékekre pedig 2014 februárjáig még várni kell a Diesel rajongóknak. Addig is nézze meg a galériában, hogy hogyan ünnepelte a bohém londoni divatszakma és zenei szféra Formichetti debütálását a márkánál!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta