Szeles hétvége jön, vegyen meleg kabátot!

Pénteken is nyugodt, többnyire napos, őszi időre van kilátás, hajnalra ugyanakkor többfelé képződhet pára, illetve köd, mely napközben helyenként csak lassan oszlik majd fel – írja az Időkép. Szombaton nyugat felől újabb frontrendszer közelíti meg hazánkat, így nyugat felől a Dunántúlon egyre többfelé valószínű eső, zápor és a hőmérséklet is visszaesik néhány fokkal. 

Vasárnap további eső, zápor valószínű, valamint egy hidegfront hatására délutántól a szél északira, északnyugatira fordul. Gyakran lesz élénk a szél, mely olykor viharossá is fokozódhat, de marad az enyhe idő, pénteken 14, és szombaton 17, vasárnap 12 fokos átlaghőmérséklet várható.

Mesi

Egy csinos hoszteszen, Mesin mutatjuk meg, hogyan öltözhet fel a szeles, ködös napokra az Asia Centerből. A csípő alá érő meleg, bézs pufikabát jó választás, nehezen ázik át, a szél ellen is véd, és nem is kell vastagon aláöltözni. Ha felsőnk ilyen egyszerű, a farmeren elfér a virágminta, de azért ne essünk túlzásokba: elég egy sima, fekete – lehetőleg térdig érő – csizma a szetthez!

Kabát: 9990 Ft.

Virágos farmer: 4990Ft.

Ocelotos sál: 1300Ft.

Fekete csizma: 7500Ft.

Minden az Asia Center MK üzletéből származik.

20-asia street fashion-131030-IMG 6242 pp
22-asia street fashion-131030-IMG 6271
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek