OFFLINE

Szeles hétvége jön, vegyen meleg kabátot!

2013. november 8., péntek 17:02

Pénteken is nyugodt, többnyire napos, őszi időre van kilátás, hajnalra ugyanakkor többfelé képződhet pára, illetve köd, mely napközben helyenként csak lassan oszlik majd fel – írja az Időkép. Szombaton nyugat felől újabb frontrendszer közelíti meg hazánkat, így nyugat felől a Dunántúlon egyre többfelé valószínű eső, zápor és a hőmérséklet is visszaesik néhány fokkal. 

Vasárnap további eső, zápor valószínű, valamint egy hidegfront hatására délutántól a szél északira, északnyugatira fordul. Gyakran lesz élénk a szél, mely olykor viharossá is fokozódhat, de marad az enyhe idő, pénteken 14, és szombaton 17, vasárnap 12 fokos átlaghőmérséklet várható.

Mesi

Egy csinos hoszteszen, Mesin mutatjuk meg, hogyan öltözhet fel a szeles, ködös napokra az Asia Centerből. A csípő alá érő meleg, bézs pufikabát jó választás, nehezen ázik át, a szél ellen is véd, és nem is kell vastagon aláöltözni. Ha felsőnk ilyen egyszerű, a farmeren elfér a virágminta, de azért ne essünk túlzásokba: elég egy sima, fekete – lehetőleg térdig érő – csizma a szetthez!

Kabát: 9990 Ft.

Virágos farmer: 4990Ft.

Ocelotos sál: 1300Ft.

Fekete csizma: 7500Ft.

Minden az Asia Center MK üzletéből származik.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta