OFFLINE

Ezt gondolják a férfiak a bubifrizuráról

2013. november 7., csütörtök 11:52

Újabb hajvágatási hullám tört ki a celebek körében, most épp Pamela Anderson és Jennifer Aniston vált meg hosszú hajától, és vágatott bubifrizurát. Anderson átváltozása sokkal drasztikusabb, mint Anistoné, de Miley Cyrusé, Anna Hathawayé és Emma Watsoné is az volt, amikor hirtelen rövidre vágatták hajukat. Közülük Watson azt nyilatkozta, megbánta a vágatást, és valószínűleg Rita Ora is hamar rájött, hogy jobb a hosszú haj, ezért póthajjal hosszíttatta meg bubifrizuráját. Az msn.com ahelyett, hogy a lelki okait fürkészné a hajvágatásnak, inkább a férfiakat kérdezte ki, mi a véleményük a bubifrizuráról és a rövid hajú nőkről úgy általában. Mi is körbekérdeztük ismerőseinket, és összességében elmondható: sok férfi szerint idétlen, nem szexi és csak egy tökéletes nőt nem tesz teljesen tönkre a rövid haj. Ettől még, ha úgy tartja kedve, vágasson nyugodtan bubit, legfeljebb majd póthajat hord, ha nem tetszik!

Önnek hogy tetszik a rövid haj?

 • 1104
  Nagyon jó!
 • 672
  A bubi elmegy, de a tüsi soha!
 • 1447
  Egy nőnek legyen hosszú haja!
 • 2198
  Mindegy, csak illjen a nő stílusához!
 • 325
  Mindegy, csak illjen a nő stílusához!

„Én kifejezetten bírom a bubifrizurát, de ha a tüsi alatt azt érted, amilyen a Sinead O'Connor haja szokott lenni, azt kifejezetten nem szeretem” – mondja MM, akivel egyetért MD is: „Szerintem teljesen oké ez a frizura. Mondjuk, mint mindennel, ezzel is úgy vagyok, hogy a viselőjének álljon jól.” A külföldi véleményekkel nagyjából egyezik FÁ-é és MZ-é, akik nem rajonganak a rövid hajért, de nem kizáró ok náluk se a bubifrizura. „Én már láttam nőt, akinek jól áll, de ehhez nagyon sokmindennek kell stimmelnie. Például, ha nagy mellei vannak, akkor jó a bubifrizura” – írja FÁ. „Én a hosszú hajat szeretem leginkább, Emma Watson haja még elmegy, de valóban számít a körítés is (arc, mell). Tüsi kizárva” – írja MZ.

„Nem akarom, hogy a csajom úgy nézzen ki, mint Pán Péter” – fogalmaz Dino az msn.com-on. „A bubi max egy hétig néz ki jól” – írja Steven. „Nem áll bárkinek jól, minimum Halley Berrynek kell lenned, hogy kinézz vele valahogy. Ha szupertökéletes az arcod, akkor működik” – teszi hozzá Casey. Ön szerint jó ötlet hajat vágatni, vagy csak a hosszú lányok szépek, szexisek és kívánatosak? Nézze meg a celebeket a galériában, aztán szavazzon, a véleményét pedig mondja el Facebook oldalunkon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta