OFFLINE

Heti kedvenc: az extravagáns párducmintás kabát

2013. november 6., szerda 19:54 |

A párducminta soha sem tűnt el, ám ebben a szezonban tényleg erősebben van jelen, mint általában, sőt, lehet, hogy tavasszal és nyáron is komoly tényező lesz. De ne szaladjunk ennyire előre, maradjunk az őszi és téli daraboknál! Meglepetten vettük észre, hogy szinte minden márka kínálatában megtalálható legalább egy párducmintás kabát, ezért úgy döntöttünk, e heti kedvencünket is ezek közül választjuk ki. A hajtás után szokás szerint négy szett várja az olvasókat.

Mivel a heti kedvencnek választott kabát önmagában is nagyon hivalkodó, ezért érdemes egyszínű, lehetőleg fekete ruhadarabokkal párosítani, és a képen látható szettel biztosan nem nyúlunk mellé. 

A kabátot a garbó és a farmer helyett persze egy csinos fekete ruhával is párosíthatjuk, és ha nem akarjuk, hogy túlzottan gyászos legyen a külsőnk, akkor nyugodtan választhatunk feltűnőbb színű kiegészítőket. 

A bőrszoknya most megint nagyon divatos, és a ceruzafazonnal több helyen is találkoztunk. Aki egy kicsit merészebb, az fel is veheti e heti kedvencünkkel is, akár fekete, akár barna szoknya függ a szekrényében. A pulóvert pedig nyugodtan helyettesíthetjük egy szép blúzzal.

Ha sem a nagyon nőies, sem a nagyon komor stílust nem érezzük magunkénak, akkor sincs minden veszve, nem kell más hozzá csak egy boyfriend farmer, egy aranyos blúz, egy szép bokacsizma és a hozzájuk passzoló kiegészítők. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta