OFFLINE

Mostantól minden pasinak jó melle lehet

2013. november 4., hétfő 17:34

Amikor nekivágtunk a hétnek, nem is sejthettük, hogy milyen erős lesz divatújdonságokban! Alig jelentek meg a szellentésszűrő alsónadrágok, most azt látjuk, hogy egy Funkybod nevű, a logó alapján a Nike-t fricskázó vállalat olyan pólókat talált ki, amik optikailag megnövelik viselője mellizmait, így lényegében joggal nevezhetjük őket férfi push up melltartós pólóknak.

Oké, igazság szerint a tervezők nem álltak meg mellek megnövelésénél, ugyanis a bicepsz és a tricepsz környékén is ki van párnázva a felső. Ha ehhez valaki felkapja a fingszűrős nadrágot is, akkor vélhetően soha nem tapasztalt magabiztossággal léphet ki az utcára!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Ezzel egyébként megoldják az úgynevezett kancsöcs problémát is. "Eleinte azért terveztük, hogy kiemelje, megerősítse a felsőtest izomzatát a vékony vagy közepesen kidolgozott testű emberek számára. A kezdeti vizsgálatok során aztán arra jöttünk rá, hogy az emberek egy részének csöcs gondjai vannak, amit ezzel a felsővel szintén kiválóan tudnak takarni" – olvasható cég honlapján.

A ruhadarab 30 fontba kerül, ami valamivel több mint 10 ezer forint. Akárhogy is nézzük, ez sokkal olcsóbb, mintha edzőtermi bérletre vagy edzőcuccra költene az ember. Mindez kiváló mércéje lesz, hogy valójában mennyire hiúak is a férfiak! Szavazzon, hogy menő-e vagy ciki a férfi csöcs-póló!

1562 szavazat 1277 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta