Karl Lagerfeld macskája saját kollekciót kapott

A macskák nem csak az internetet uralják, hanem a divatvilágot is. Velük szinte mindent el lehet adni, gondoljunk csak Charlotte Olympia cicás cipőjére, ami annyira sikeres, hogy már halloweeni verzió is készült, és a United Bamboo cicás naptárjára is minden évben van igény. Persze egyik sincs olyan menő, mint Karl Lagerfeld hófehér kedvence, Choupette, akinek saját Twitter oldala van, több divatmagazin címlapján is szerepelt, valamint képregényfigura lett belőle. És ez nem minden, most saját kollekciót is kapott. Részletek a hajtás után!

Pontosabban nem ő kapta, hanem a rajongói, és mint a mellékelt kép mutatja, nem Choupette arcmásával díszített kiegészítőket vásárolhatunk majd meg, hanem egyszerű, macskafejet mintázó darabokat. De nézzük, mi közül lehet választani: lesz sapka, sál, tablet- és telefontok, nagytáska, kistáska és természetesen Karl Lagerfeld kedvenc kiegészítője, egy bőrkesztyű. A kollekciót november tizenkettedikétől lehet megvásárolni Karl Lagerfeld párizsi, berlini, müncheni, amszterdami, pekingi, sanghaji és antwerpeni üzleteiben – írja a Women's Weard Daily. A legolcsóbb darab 45 euróba, azaz közel 13 ezer forintba kerül majd, a legdrágább pedig 340 euróba, azaz 100 ezer forintba.

Íme, a kollekció
Íme, a kollekcióFacebook

Choupette nemrég egyébként interjút adott az olasz Gala magazinnak. Ebből kiderült, hogy gazdájával örökre szól a kapcsolatuk, és Lagerfeld mindig magával viszi, ha elutazik, kivéve, ha csak egy napra megy. „Nem hajlandó olyan országba utazni, ahol karantén van érvényben, mert nem akarja, hogy elválasszanak minket” – nyilatkozta a macska, aki tényleg soha nincs egyedül. „Mindig számíthatok a két cselédlányomra. Az első nap óta óriási szeretettel és odaadással gondoskodnak rólam.” Hát nem édes?

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek