Ikonikus nőket faragtak ki rúzsból: menő vagy ciki?

Az elmúlt években láttunk már néhány újdonságot a rúzspiacon, mint például a Paul & Joe cicafej formájú, vagy a Pipedream pénisz alakú rúzsait. Hasonló úton indult el a honkongi művész, May Sum is, aki „Women Power” névre keresztelt kollekciójára ismert divattervezők, modellek, ikonikus nők, tárgyak és állatok képmásait faragta ki rúzsból.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

A túlárazott, 450-650 dollárba (95680-138200 forint) kerülő miniatűr mellszobrokról olyan dívák néznek vissza, mint Anna Wintour, Audrey Hepburn, Coco Chanel, Twiggy, Kate Moss, Lady Gaga, Kleopátra vagy Vivienne Westwood – írja a gizmodiva.com. A látványos, különböző árnyalatokat tartalmazó sminkgyűjteményt a MAC-től a Shu Uemura-ig több ismert kozmetikai cikket gyártó márka is átvette, de megrendelhető az Etsy.com-on található Wahahafactory kínálatából is.

A fiatal művész nemcsak befolyásos nők arcképeit faragja rá az apró rúzsokra, hanem fénykép alapján egyéni megrendeléseket is szívesen vállal, valószínűleg hasonlóan magas összegért. Ön mit gondol, megér ennyi pénzt egy szoborszerű rúzs, vagy inkább cikinek a találja, hiszen pazarlás ennyi pénzt kiadni azért, ami az első használat után eldeformálódik? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek