OFFLINE

Cara Delevingne nem tud szexis lenni

2013. november 3., vasárnap 18:05

Napjaink egyik legmenőbb modellje egy japán reklámban ugrál bugyiban és melltartóban. A La Boo nevű online bevásárlóközpont hirdetésében egy kislányos hálószobában tombol hol az ágyon ülve, hol ugrálva, hol pedig sima piros háttér előtt.

Ha a világ egyik legkeresettebb modellje bugyira és melltartóra vetkőzik, akkor valami kevés erotikának, dögösségnek, bizsergésnek csak kéne lennie egy reklámban, akkor is, ha itt direkt lököttre, meg dilisre, meg szeleburdira vették a dolgot, mivel a cég a tinilányokat célozza meg. A huszonegy éves modellből viszont a szexiség valahogy tökéletesen hiányzik.

Delevingne egyébként a Burberry-vel és Marc Jacobs-szal áll szerződésben, de szerepelt a Chanel egyik idei kampányában is. Terry Richardson is most posztolt róla képetek az oldalán, amikből a dögösség megint csak hiányzik, pedig Richardson mindenkiből ki tudja hozni a világ kurváját is. Kattintson alábbi képre, és győződjön meg róla!

terry

Ahogy a Daily Mail írja, a modell gyakran beszél arról, hogy szívesen színészkedne és énekelne is, a popkarrier állítólag nem is várat már olyan sokat magára. "Szereti a zenét, szereti a fesztiválokat, és imád énekelni. Most szeretni, ha az éneklés bekerülne az életrajzába, és elindulna a popkarrierje" - nyilatkozta a Sunday Mirrornak egy névtelen forrás.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta