no

Cara Delevingne nem tud szexis lenni

Napjaink egyik legmenőbb modellje egy japán reklámban ugrál bugyiban és melltartóban. A La Boo nevű online bevásárlóközpont hirdetésében egy kislányos hálószobában tombol hol az ágyon ülve, hol ugrálva, hol pedig sima piros háttér előtt.

Ha a világ egyik legkeresettebb modellje bugyira és melltartóra vetkőzik, akkor valami kevés erotikának, dögösségnek, bizsergésnek csak kéne lennie egy reklámban, akkor is, ha itt direkt lököttre, meg dilisre, meg szeleburdira vették a dolgot, mivel a cég a tinilányokat célozza meg. A huszonegy éves modellből viszont a szexiség valahogy tökéletesen hiányzik.

Delevingne egyébként a Burberry-vel és Marc Jacobs-szal áll szerződésben, de szerepelt a Chanel egyik idei kampányában is. Terry Richardson is most posztolt róla képetek az oldalán, amikből a dögösség megint csak hiányzik, pedig Richardson mindenkiből ki tudja hozni a világ kurváját is. Kattintson alábbi képre, és győződjön meg róla!

terry

Ahogy a Daily Mail írja, a modell gyakran beszél arról, hogy szívesen színészkedne és énekelne is, a popkarrier állítólag nem is várat már olyan sokat magára. "Szereti a zenét, szereti a fesztiválokat, és imád énekelni. Most szeretni, ha az éneklés bekerülne az életrajzába, és elindulna a popkarrierje" - nyilatkozta a Sunday Mirrornak egy névtelen forrás.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek