Újabb vicces Youtube-sztár születőben

Egyelőre még nem sok derült ki Taylor Smith-ről (a neve sem teljesen biztos, hogy ez), csak az, hogy rendszeresen vicces videókat gyárt a Youtube-ra, és hogy elég ügyesen menedzseli magát: beindította a Tumblr- és Facebook-oldalát is. Ahogy korábban írtuk, egyre elterjedtebbek és elfogadottabbak az úgynevezett Youtube-sztárok, akiknek rengeteg követőjük van az oldalaikon, és többé-kevésbé meg is tudnak élni abból, hogy videókat posztolnak. Az egyik leghíresebb közülük Jenna Marbles, akit itt mutattunk be egy hosszabb cikkben. Őt a jövő sztárjaként jellemezte a New York Times.

Közéjük igyekszik most a fiatal lány, aki szintén vicces videókkal igyekszik meghódítani a netet. Nem rendelkezik még olyan sok alkotással, de ezek legalább mind egészen viccesnek tűnnek. Olyan szórakoztató, életmód témával foglalkozó videót rakott ki például, hogy hogyan lehet hézeg a nők combjai között anélkül, hogy diétáznának vagy edzenének. Erre olyan megfejtésekkel állt elő, minthogy járjanak mindig rákjárásban, tartsanak focilabdát a lábai között, vagy próbálják mindig felrakni valamire a lábukat. "Minél magasabban van a lába, annál magabiztosabbnak tűnik" - mondja, miközben egy lépcső korlátján tartja a lábfejét.

Az eddigi legnagyobb dobásának az a videó számít, amiben elvakult, férfigyűlölő feministaként ad sminktippeket a csajoknak. Ezt több mint 700 ezren láttak már. Ebben olyan pillanatok szerepelnek, minthogy elmondja, hogy egy bizonyos púderréteget azért érdemes feltenni, mert akkor is fiatalos és bájos marad ennek köszönhetően, ha ezer férfi vére borítja az arcát, vagy van olyan rész, ahol arról beszél, hogy felvisz egy réteget Susan B. Anthony (a nők választójogáért harcolt) hamvaiból is, amitől aztán végképp ellenállhatatlan lesz. Bizonyos sminkre pedig azért van szükség, hogy méltóképp tudja elfoglalni a jogos helyét a domináns nemként.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek