Csontvázak a kirakatban: menő vagy ciki?

Csontvázak egy párizsi kirakatban
Csontvázak egy párizsi kirakatbanApaydin Alain / Northfoto

Minden bizonnyal már a közelgő Halloweenre készül az a párizsi üzlet, aki kirakatrendezőjétől a megszokott próbababák helyett designer ruhákat viselő csontvázakat rendelt kirakatába a napokban, de a furcsa jelenség hátterében az is állhat, hogy az elmúlt időszakban egyre több divatház és divatlap alkalmazott plus-size modellt csontsovány lányok helyett.

Így ebben az esetben könnyen elképzelhető, hogy a kis bolt is beállt a sorba és meghökkentő kirakatával kívánja felhívni a figyelmet arra, hogy a legtöbb vásárló bizony 36-osnál nagyobb mérettel rendelkezik. Sajnos az üzlet nevét a képügynökség sem tudja, de ha ön bármit tud arról, hol lehet a francia fővárosban a csontvázas kirakat, írja meg nekünk!

Az is lehetséges, hogy a párizsi butik egyszerűen csak megirigyelte és tovább gondolta a Louis Vuitton nyári kirakatát, melyet akkor aranyozott dinoszaurusz csontvázakkal turbózott fel a legendás divatház. Mindenesetre döntse el ön, hogy menő-e csontvázakkal becsalogatni a vevőket az üzletbe, vagy morbidnak tartja az efféle marketingfogásokat? Szavazzon!

Nem egyértelmű a márka üzenete a csontvázzal.
Nem egyértelmű a márka üzenete a csontvázzal.Apaydin Alain / Northfoto
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek