Várandós celebek csaptak össze az Emmy-n

Úgy gondoltuk, hogy ezen a héten kicsit változtatunk a jól megszokott rovatunk szabályain és nagy fába vágtuk a fejszénket: a ruháik kifutós verziója helyett ismét celebeket állítottunk szembe egymással, viszont az öltözékük most nem teljesen egyezik, inkább a szín és fazon szerint válogattunk. A helyszín az Emmy-díjátadó, ahol mindenki utánzott valakit – ez egy kicsit könnyítette a helyzetünket, nagyobb bajban lettünk volna, ha egy beöltözős bulit szemelünk ki. Szintén újdonság, hogy most először egy várandós párost is láthatunk a versenyzők között. Egy dolog azonban változatlan: ismét az ön szavazata dönt abban, hogy kinek állt jobban a hasonló szerelés.

Sofia Vergara vs. Kaley Cuoco Vera Wangban

Ezt a kört nálam

Mindkét színésznő úgy gondolta, hogy az eseményre a legjobb választás a piros valamelyik árnyalata lesz, mégpedig az életműdíjas Vera Wangtól. Míg Vergara, a Modern Család szereplője egy igazi vörös csipkecsodába bújtatta testét, addig Cuoco minden ősz örök favoritját, a burgundit választotta.

A latin bombázó ízlésesen tette közszemlére kebleit, a haja egyszerűen nagyszerű volt és az ékszereit elnézve inkább a statement darabokat preferálja: a hangsúlyos fülbevaló remekül passzol a ruhához, a két nagyobb méretű gyűrű pedig tökéletesen ellensúlyozza egymást. A képek kutatása közben próbáltunk olyat találni, ahol látszik a színésznő cipője is, ilyenre azonban nem bukkantunk, így mindenki fantáziájára bízzuk, hogy mit venne fel hozzá. A smink abszolút tükrözi Vergara tüzes kisugárzását, mégsem ribis - szerencsére.

Kaley Cuoco ruhája melltől felfelé szabadon hagyta a testét, ezért egy nyakláncot indokoltnak gondoltunk, de a színésznő csak egy gyűrűt és köves karkötőt kapott fel indulás előtt. A sminkje kicsit tinis, nekünk annyira nem tetszik, a körmeit pedig természetes hatásúak, itt is el tudtunk volna képzelni valami kreatívat. A cipő sajnos itt sem látszik, de a ruha viszi el úgyis a show-t, szóval készen is állunk a szavazásra.

Lena Headey vs. Amanda Peet

A fekete csipkeruha jobban áll

Következő párbajunk főszereplői a végzet asszonyainak hétköznapibb megtestesítői: Lena Headey és Amanda Peet is a fekete csipkés, itt-ott áttetsző ruhák mellett döntött. Headey kicsit frissebbnek néz ki, a sminkje abszolút természetes hatású és bár nem szeretjük a fekete ruha és fehér cipő párosát, azért itt annyira nem szúrja a szemünket. A Grimm testvérek sztárjának haja "mintha kikeltem volna az ágyból, mégis 2 órát dolgoztak velem a mesterfodrászok" fazonú, ami tökéletesen passzol az öltözékéhez. Ékszert nem viselt, táskát pedig nem vitt magával.

Utóbbi két szempontból (is) kicsit izgalmasabb Amanda Peet szettje: a ruha komolyságát fokozta a vörös rúzsával és a kettő egyvelegeként megszületett táska pedig tökéletes összekötő kapocs. A frizuraválasztással kapcsolatban vannak kétségeink, a frufrut kicsit túl kislányosnak érezzük, de ráfoghatjuk arra is, hogy Peet a kontrasztokra élezte ki megjelenését. A lábakon semmi izgalmast nem látunk viszont, a fekete magas sarkú szandál mindig jolly joker. Két kis apró fülbevaló és egy gyűrű tette fel a koronát a szettre.

Morena Baccarin vs. Brooke Anderson

Állapotosan jobban fest

Ilyen sem volt még eddig, hogy ebben a rovatban állapotos nők versengjenek, eljött hát az ideje. Nagy szerencsénkre Morena Baccarin és Brooke Anderson is a piros egyik árnyalatát húzta magára, így könnyen párba tudtuk őket állítani.

Míg a díjátadókon a celebek inkább eltüntetnének minden felesleges centit, addig az állapotos hölgyek minél inkább hangsúlyozni szeretnék a hasukat. Érthető is a büszkeség, a ruhaválasztás azonban sokszor elég kínos, gondoljunk csak a Kanye Westnek gyereket szülő Kim Kardashianra. Morena Baccarinnek azonban sikerült az egyik legcsinosabb vörös terhesruhát megtalálnia, amely kicsit engedett csak láttatni a testéből, de azt is ízlésesen. A has felé helyezett, kövekkel kirakott öv mesés, a táska pedig becsapós: nem piros, hanem tükrös felületű és visszaveri a szőnyeg színét. A sminkje elegáns, mégis visszafogott.

Brooke Anderson kisebb hassal, de nagyobb merészséggel pózolt a fotófal előtt. A kép színe egy kicsit csalóka, ennél sötétebb színű ruhát vett fel, talán a sok vakunak köszönhetően fakult ki az inkább bordóba hajló estélyi. A cipő lila színe meglepő, de semmi baj nincs vele, talán hozzászoktunk ahhoz, hogy a hírességek ilyenkor inkább biztosra mennek a nude, fehér, fekete lábbelikkel. A smink természetes, a mosoly kevésbé, bár ez csak egy elkapott pillanat, azért elhisszük Andersonnak, hogy örömét leli a várandós állapotban.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek