OFFLINE

Autós üldözéssel nyitotta meg bemutatóját a Givenchy

2013. szeptember 30., hétfő 15:12

A lassan véget érő párizsi divathét hatodik napján egymást érték a jobbnál-jobb bemutatók Párizsban; bemutatta 2014-es tavaszi-nyári kollekcióját John Galliano, a Kenzo, a Chloe, a Celine és a Givenchy is.

Az őszi-téli Bambis gyűjteményével – melyben a legtöbb stílusikon megfordult az elmúlt időszakban – tagadhatatlanul jó évet záró Givenchy legújabb munkáját a divatház kreatív vezetője, Riccardo Tisci által kedvelt, barlangszerű raktárépületben, a Halle Freyssinet-ben mutatták be a közönségnek.

Az haute couture bemutatót kihagyó divatház idén egy autós üldözést imitáló jelenet és a Sing Sing Rhythms mámorító ütemei köré építette bemutatóját, melynek hangulata jól passzolt a tucatnyi BMW szélvédő, a törött Saab ablak illetve a Ford Capri pislákoló fényei között masírozó modellek által felvonultatott ruhákhoz.

„Csak fel akartam fedezni egy új világot” – mondta Tisci a bemutató után a wwd.comnak látványos showjáról, melyhez elmondása szerint idén a varázslatos japán és afrikai kultúrából merített ihletet, továbbá nagy hatással voltak kollekciójára Madame Grès ókori görög szobrokra emlékeztető ruhái is.(Az Elegancia Csillagának is nevezett Grès volt a kedvenc tervezője Marlene Dietrichnek és Greta Garbónak is.)

A Givenchy jövő nyári, földes árnyalatú ruháit valószínűleg többször fogjuk látni a vörös szőnyegen pózoló hírességeken, mint az utcai divatban, a divatszerkesztők mégis ódákat zengtek az elegáns afrikai hangulatot árasztó estélyikről, melltartó-szerű felsőrészekről, kimonóra emlékeztető blézerekről és keleties, flitterekkel kirakott tunikákról. Nézze meg, miben gondolkodott a Givenchy a nyárra!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta