OFFLINE

87 ezer forintos ujj-kesztyű: menő vagy ciki?

2013. szeptember 28., szombat 12:07

87180 forintos kesztyűben is fagyoskodhatunk a télen
87180 forintos kesztyűben is fagyoskodhatunk a télen

A figyelemre szomjazó tervezőknek köszönhetően az idei hűvös napokra sem maradunk haszontalan cuccok nélkül. Míg az elmúlt évek egyik legrejtélyesebb kiegészítője a szőrös napszemüveg volt, addig idén az ujj-kesztyű jelenség felett állunk kérdőjelként.

Az ujjak nélküli kesztyűt – mint amilyet Madonna is előszeretettel viselt a nyolcvanas években – még megértjük valahogy, hiszen az ilyen darabok egyszerűbbé teszik a lehetőségét annak, hogy használni tudjuk az ujjainkat a hidegben.

Egy francia márka tovább gondolva a praktikus kesztyűtípust, a napokban piacra dobta 100 százalék gyapjúból készült, színes ujj-kesztyűjét, melynek aljára a hatás kedvéért még arany és ezüst gyűrűket is rögzített – írja a fashionpolice.com.

Az ujjak nélküli kesztyű poláris ellentétét (melynek lényegére még nem jöttünk rá) becsületesen be is árazták és 393 dollárt, 87180 forintot kérnek egy pár kötött ujjért. Ön mit gondol, menő a kezet szabadon hagyó ujjmelegítő vagy cikinek találja, hogy egy újabb márka nézni baleknak a vásárlóit? Szavazzon!

Ujj-kesztyű arany gyűrűvel
Ujj-kesztyű arany gyűrűvel
1730 szavazat 1414 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta