OFFLINE

Palvin Barbara frufrut vágatott

2013. szeptember 27., péntek 07:59

Számítottunk rá, hogy a hollywoodi szuperprodukcióként beharangozott Herkulesben is szerepet kapó Palvin Barbarát látjuk még kampányanyagokban az őszi-téli szezonban. A Gas Jeans, az A.P.C. és a River Island után három újabb menő katalógusban is látható az egyik leghíresebb magyar modell. Nézze meg a modell legfrissebb hirdetéseit, és szavazzon a kedvencére!

Melyik tetszik a legjobban?

 • 859
  Palvin farmerben
 • 373
  Frufruval
 • 54
  Zord koreai kampányban
 • 121
  Másnaposan
 • 52
  Garbóban
 • 279
  Tetőtől-talpig Gas farmerben

Idén nemcsak a Gas Jeans gondolta úgy, hogy a farmer kifejezetten jól áll Palvinnak, hanem a Mavi Jeans is, mely annyira büszke legújabb kampányarcára, hogy még a márka Facebook oldalán is eldicsekedett a hírrel, miszerint Palvin Barbarával nyitják meg az őszi szezont (Sexy Barbara Palvin goes Mavi!) .

Mit gondol a márka egyszerű, termékekre fókuszáló képeiről, jól mutat a buja tekintetet vágó magyar modellen a fehér ing farmerrel vagy inkább öregíti a kamaszkorú Palvint? Szavazzon, ha ez a kedvence!

Egy dél-koreai luxusmárka, az haute couture és ready-to-wear kollekciókat készítő Zooc kedvéért a fiatal modell még frufrut is vágatott magának, ami természetesen szuperül passzol  kislányos arcához. A klasszikusan sikkes, nagyvárosi nőknek tervezett darabok kampányképeit stílusosan Párizsban készíttette el a márka. Ha önnek is tetszik Palvin új frizurája, szavazzon erre a divatanyagra!

Nem a Zooc az egyetlen koreai márka, mely felfigyelt a színészi babérokra törő modellre, az 1989-ben alapított Beanpole is Palvinnal reklámozza őszi-téli kollekciójának kabátjait, táskáit és pulóvereit. A minőségi anyagaira büszke márka katalógusképei nekünk kissé zord hangulatúnak tűnnek, de döntse el ön, hogy hogyan mutat a képeken a 19 éves magyar modell! A galériában megtalálja a modell őszi anyagait a Gas-tól a Zooc-ig!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta