OFFLINE

Marc Jacobs saját magán próbálja ki a sminktermékeit

2013. szeptember 27., péntek 17:42

Valami lehet a levegőben - vagy az üzleti világban -, mivel Tom Ford után Marc Jacobs is férfiaknak szánt sminktermékekkel rukkol elő. Teszi ezt karöltve a szegmens egyik legnagyobb szakértőjével, a Sephorával. Ez még önmagában nem is lenne hír, viszont a Louis Vuitton vezető tervezője saját magán, egy Youtube-videóban mutatja meg a közösen megálmodott termékeket.

A korrektor, a szemceruza és a szemöldökformázó csak a nők kiváltsága? Jacobs szerint nem és ezt a világ tudomására is hozza egy 60 másodperces videóban, ahol szeretné meggyőzni a leendő hímnemű vásárlóit, hogy mennyire egyszerűen használhatóak és milyen látványos hatást érhetünk el vele. Ha kíváncsi, nézze meg a lenti videót!

A legolcsóbb termék egy 15 fontos, tehát kicsivel több mint 5000 forintos ajakbalzsam lesz, a legdrágább pedig közel 13 ezer forintos - ezt egy szemhéjpúder palettáért kell kifizetnünk. "Személyesen teszteltem az összes terméket. Ha nem hiszel nekem, nézd csak meg a szemöldököm vagy az igéző ajkaimat" - hangzik el a tervező szájából. Kérdésként merülhet fel amúgy, hogy mi a célja az amúgy milliárdos Jacobs-nak: még több pénzt szeretne vagy hiánypótlás és segítség vezérelte akkor, amikor megalkotta ezt a vonalat.

Mit gondol Jacobs akciójáról?

 • 4
  Nő vagyok és nem tetszik.
 • 11
  Nő vagyok és miért ne?!
 • 5
  Férfi vagyok és nem támogatom.
 • 7
  Férfi vagyok és tetszik!

A Horst Fuchs-féle eladós mozdulatok jól állnak amúgy a tervezőnek, egész hitelesnek tűnik még úgy is, hogy azért tudjuk, nem mindig szabad hinni a szemünknek. "Vannak olyan termékek, amiket én is szeretek használni és arra gondoltam, miért ne lehetnének uniszexek?" - kezdi videóját egészen pontosan azelőtt, hogy a nagy kedvencét, a korrektort a szeme alá pöttyözné. Mivel tud többet egy férfiaknak szánt szemöldökformázó, mint a nőknek készült darab? Ezt egy kicsit marketingfogásnak érezzük és a sminkre vágyó férfiak lelkiismeret-furdalása is kisebb lesz majd, ha a "speciálisan részükre" piacra dobott darabokból válogatnak. Úgy tűnik, újabb lépcsőfok épült a metroszexualitás oltárára. Na de a kérdés az: örülünk?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta