OFFLINE

A múlt hét legrosszabbja: Britney Spears

2013. szeptember 26., csütörtök 09:44

Britney Spears szeptember 17-én repült Nevadába, hogy bejelentse, Las Vegasban lesz showja a jövőben. A nagy múlt heti bejelentéshez az énekesnő kitett magáért, persze a tőle megszokott módon: köldökig kigombolkozott. A furcsa, de mindenképp ronda overall designertermék egyébként, a tervezője Alexandre Vauthier, és a ruha 2013 tavaszára-nyarára készült – írja a Huffington Post. A couture csodán csak ront a csillogó nyakpánt (ez sajnos járt hozzá) és a 90-es évekből ittmaradt, kínai piacot idéző napgép (ez viszont nem volt kötelező), nézze meg a cikk második felében, mennyit!

Ön szerint jól áll Spearsnek a ruha?

  • 1575
    Szuper!
  • 720
    Ocsmány
  • 494
    A modellen jó.

A Vauthier göncben szerintünk külön rossz, hogy bő a szára, így az amúgy sem túl magas énekesnő még törpének is tűnik amellett, hogy köldökét mutogatja.

Első blikkre amúgy olyan, mintha Mariah Carey-t látnánk, ami végülis egész jó eredmény a kopasz Spears korszakhoz képest, de lehetne jobb is, méghozzá nem is kéne hozzá sok, csak egy magasabban záródó ruha. Ha kicsit lejjebb görget, megnézheti, hogy mutatott a kifutón a fekete overall – szerintünk már ott sem volt egy teli találat, de szerencsére ön dönt!

A csontos, kopaszra nyírt modell a párizsi Haute Couture divathéten, 2013. január 22-én vonult kifutóra a tekintélyes dekoltázzsal. Alexandre Vauthier 2013-as tavaszi-nyári couture kollekciójának nem ez a legmerészebb darabja, a hasig dekoltálás jellemző volt a többi ruhára is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta