OFFLINE

Mindenki utánoz valakit az Emmy-n

2013. szeptember 24., kedd 15:59

Az Emmy gálán mindenki kitett magáért idén, a legtöbb színésznő nagyon eltalálta, mi áll neki jól, de elkaptunk pár különös jelenséget is. Például a Vészhelyzet színésznőjeként befutott, 47 éves Julianna Marguiles, aki most a Férjem védelmében című sorozatban szerepel, túltett 18 évvel ezelőtti önmagán. Eddig nekünk és a Huffington Postnak sem tűnt fel, mennyire hasonlít Sarah Hyland Mila Kunisra, de most már nem lehetett elmenni a hasonlóság mellett: Hyland egyszerűen lemásolta Kunis 2011-es Aranyglóbuszos szettjét. Claire Danes és a Reklámőrültekből ismert January Jones is olyan, mint két tojás, nézze csak meg!

Julianna Marguiles vs. Julianna Marguiles

Mikor szebb Marguiles?

 • 1752
  Most
 • 270
  1995-ben

A 65. Emmy díjkiosztón Julianna Marguiles 1995-ös önmagát idézte, amikor még a Vészhelyzetért vehetett át Emmy díjat, csak most sokkal jobban néz ki a színésznő, mint 18 éve – írja a Huffington Post. Reed Krakoff tervezte a fehér, virágokkal díszített selyemruhát, mely kiemelte Marguiles sportos alakját. 1995-ben egy sima fehér szaténruhát viselt a színésznő, és göndör frizurát, melynél szerintünk jóval előnyösebb a mostani vállig érő, egyenes haj. És ön szerint?

Sarah Hyland vs. Mila Kunis

Hasonlít Hyland Kunisra?

 • 486
  Nagyon!
 • 1330
  Kicsit se.

A Huffington Post szerzőit igencsak meglepte, amikor a mozifilmeken dolgozó Mila Kunis megjelent a tévéfilmek Oscarjaként számon tartott Emmy-n: aztán leesett nekik, hogy valójában Sarah Hylandet, a Modern család színésznőjét látják olyasmi zöld ruhában, amilyet Kunis viselt két évvel korábban a Golde Globe-on. A színésznő mintha direkt rájátszott volna a hasonlóságra a dekoltázzsal, a sminkkel és a lófarokkal is: a két színésznő döbbenetesen hasonlít szerintünk, de persze ön lehet, hogy ezt másképp látja.

(Carolina Herrera Hylanden)

January Jones vs. Claire Danes

Hasonlítanak?

 • 667
  Mint két tojás!
 • 1079
  Nem.

Egyik kedvencünk, a Mad Men Bettyjeként ismert January Jones valószínűleg véletlenül öltözött fel nagyon hasonlóan Claire Daneshez. A két színésznőt igazából csak frizurája különböztette meg egymástól a gálán, és bár Danes sápadtrózsaszín Armani Privé ruhája más szabású volt, mint Jones Givenchy-ja, de a színek és a két nő hasonló kisugárzása teljesen összemosta a két szettet. Szerintünk.

És ön szerint? Hasonlít a Rómeó + Júliából ismert 34 éves Danes és a 35 éves Jones?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta