Giorgio Armani idén sem követi a divatot

Hétfőn Giorgio Armani mutatta be az utolsó nagy showt Milánóban, de a hangulaton már érződött, hogy a közönség soraiban ülő divatszerkesztők, buyerek, hírességek és bloggerek már igencsak a párizsi divatmaratonra hangolódnak. Pedig a 79 éves Armani ismét olyan elegáns nőknek tervezett ruhákat, akiket – a tervezőhöz hasonlóan – cseppet sem érdekelnek a legújabb trendek és hóbortok.

A rémisztő fotóval önreklámozó designer a 2014-es tavaszi-nyári kollekció bemutatójának a Lights and Shadows (Fények és árnyékok) nevet adta, ami stílusosan passzolt a ruhák festői pasztell árnyalataihoz, az átlátszó és szellős sifon ruhákhoz illetve a kiválóan szabott kosztümnadrágokhoz.

Olaszország egyik legerősebb tervezője az idei bemutatóján is különösen ügyelt arra, hogy speciálisan strukturált váll-megoldásait mindenkinek megmutathassa, így a modellek frizuráját is úgy készíttette el a mesterfodrászokkal, hogy az ne zavara a gondosan megtervezett látványt – írja az idén kalapokat korlátozott számban felvonultató divatházról a vogue.it.

Bár a sarokkal ellátott, exkluzív flip-flop-szerű szandáloktól nem estünk hasra, Armani pehelykönnyű nyári ruháit, málna színű pettyekes buklé blézereit, illetve a hátul kristályokkal kirakott éjkék koktélruhákat szívesen látnánk a ruhatárunkban 2014-ben. Nézze meg ön is a galériában Giorgio Armani klasszikusan nőies kollekcióját!

Oszd meg másokkal is!
Mustra