no

Nicole Richie apródnak öltözött a héten

Újabb hét telt el úgy, hogy a világon fellelhető ruhaválaszték kevés volt a celebeknek, ezért belefutottak olyan helyzetekbe, ahol olyan ruhát viseltek, amit egyik kolleginájuk már ellőtt korábban. Nincs is ezzel semmi gond, hiszen úgyis a kiegészítők és az adott személy kisugárzása is nagyban befolyásolja az összhatást, de vannak olyan helyzetek, amikor nem értjük a stylist választását.

Ilyen Nicole Richie szettje is, amiről ugyan nem tudjuk, hogy saját döntésen alapult vagy kikérte egy szakértő segítségét, mindenesetre a végeredmény kicsit humorosra sikeredett: a - többek között - tévés személyiség úgy fest ebben a ruhában és ezzel a hajjal, mint egy középkori apród, aki éppen arra vár, hogy előkóstolja a szőlőt. Laura Whitmore ugyanazt a Stella McCartney ruhát öltötte magára, mégis teljesen máshogy néz ki, ismét ön dönt, hogy kinek állt jobban!

Rosie Huntington-Whiteley vs. Alyssa Milano

Ezt a párbajt most

A "trükkösen" kivágott ruhák úgy látszik, az év második felében is elkísérnek minket, most például a brit modell és az amerikai színésznő ugyanazt vette fel és nem különösebben görcsöltek rá a stylingra. Míg Huntington-Whiteley egy szatén hatású, mintás, hegyes orrú magassarkút vett fel, addig Milano egy élénksárga darab mellett tette le a voksát. Enyhe méhecskeeffektus lépett fel, de nem azonnal észrevehető, hiszen első pillantásra inkább a - nem éppen tökéletesre sikeredett - szem- és szájhangsúlyos smink és a geometriai fülbevaló tűnik fel. Ellenfeléhez hasonlóan ő is szegecsekkel és kövekkel kirakott borítéktáskát vitt magával.

A brit modell sminkje természetes hatású volt, haját pedig teljesen kiengedte, nude körmöket viselt. A mellkas tájékán kicsit mintha elcsúszott volna a ruha, de ez tényleg csak szőrszálhasogatás, remekül fest így is. Reméljük, hogy egyiküknek sem kellett mellékhelyiségbe mennie az éjszaka folyamán, ugyanis nem egy mosdóbarát szerelésről van szó.

Nicole Richie vs. Laura Whitmore

A Stella McCartney-ruha jobban mutat

Elérkeztünk újabb párosunkhoz, a bevezetőben apródként aposztrofált Nicole Richie-hez, aki egy fekete-fehér Stella McCartney-ruhát választott az egyik eseményre. Habár sminkje természetes és szép volt, nem tudunk elmenni a frizura mellett, ami hatalmas repülőgép-leszállópályára varázsolta a homlokát. Azt gondolná az ember, hogy egy fodrászcsapattal a háta mögött az ember ritkán téved, de bizony ez is megesik. A polihisztor monokróm szettjéhez - meglepően unalmasan - vörösre festette a körmeit, lábaira pedig bársonyhatású, hegyes orrú, magassarkú cipő került.

Laura Whitmore hasonló kinézetű ruhában jelent meg, viszont az ő összeállítása fantáziadúsabbnak hat: egy aranybetétes Kurt Geiger-cipőt vett fel, körmeit feketére, száját lilára festette. Arany karperecet és óriás lógós nyakláncot vetett be a tökéletes összhatás reményében. Haja a szőkítés ellenére is egészségesnek tűnik. Táskát egyikőjük sem vitt magával.

Hayden Panettiere vs. Nicki Minaj

A mintás ruha-piros cipő jobban áll

Az itt-ott kivágott ruhák mellett a szezon nagy slágerei (voltak) a mintás ruhák is, nem meglepő tehát, hogy Hayden Panettiere és Nicki Minaj is egy ilyen darab mellett döntött - a posztban szereplésük apropója az, hogy ugyanaz tetszett meg mindegyikőjüknek. Az amerikai színésznő egy piros bokacsizmát vett fel hozzá - ennél azért tudnánk merészebbet is elképzelni, de vannak pillanatok, amikor inkább biztosra megy az ember. Kiegészítők terén egy arany karperecet láthatunk viszont rajta, ajkait sötétfuksziára rúzsozta, szemei pedig majdnem elvesznek a frufrujában.

Valamiért kedveljük Nicki Minaj-t, szerintünk abszolút szerethető karakter és az extrém viseletek mellett szép számmal láthatjuk diszkrétebb szerelésekben is. Ő is egy piros magas sarkút választott a ruhához, táskát nem vitt magával, az órái közül pedig egy ezüstöset választott. Száján valószínűleg  - a márkával való együttműködésnek köszönhetően - babarózsaszín MAC rúzs van.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra