OFFLINE

Nicole Richie apródnak öltözött a héten

2013. szeptember 23., hétfő 08:20

Újabb hét telt el úgy, hogy a világon fellelhető ruhaválaszték kevés volt a celebeknek, ezért belefutottak olyan helyzetekbe, ahol olyan ruhát viseltek, amit egyik kolleginájuk már ellőtt korábban. Nincs is ezzel semmi gond, hiszen úgyis a kiegészítők és az adott személy kisugárzása is nagyban befolyásolja az összhatást, de vannak olyan helyzetek, amikor nem értjük a stylist választását.

Ilyen Nicole Richie szettje is, amiről ugyan nem tudjuk, hogy saját döntésen alapult vagy kikérte egy szakértő segítségét, mindenesetre a végeredmény kicsit humorosra sikeredett: a - többek között - tévés személyiség úgy fest ebben a ruhában és ezzel a hajjal, mint egy középkori apród, aki éppen arra vár, hogy előkóstolja a szőlőt. Laura Whitmore ugyanazt a Stella McCartney ruhát öltötte magára, mégis teljesen máshogy néz ki, ismét ön dönt, hogy kinek állt jobban!

Rosie Huntington-Whiteley vs. Alyssa Milano

Ezt a párbajt most

 • 858
  Rosie Huntington-Whiteley nyerte
 • 214
  Alyssa Milano vitte el

A "trükkösen" kivágott ruhák úgy látszik, az év második felében is elkísérnek minket, most például a brit modell és az amerikai színésznő ugyanazt vette fel és nem különösebben görcsöltek rá a stylingra. Míg Huntington-Whiteley egy szatén hatású, mintás, hegyes orrú magassarkút vett fel, addig Milano egy élénksárga darab mellett tette le a voksát. Enyhe méhecskeeffektus lépett fel, de nem azonnal észrevehető, hiszen első pillantásra inkább a - nem éppen tökéletesre sikeredett - szem- és szájhangsúlyos smink és a geometriai fülbevaló tűnik fel. Ellenfeléhez hasonlóan ő is szegecsekkel és kövekkel kirakott borítéktáskát vitt magával.

A brit modell sminkje természetes hatású volt, haját pedig teljesen kiengedte, nude körmöket viselt. A mellkas tájékán kicsit mintha elcsúszott volna a ruha, de ez tényleg csak szőrszálhasogatás, remekül fest így is. Reméljük, hogy egyiküknek sem kellett mellékhelyiségbe mennie az éjszaka folyamán, ugyanis nem egy mosdóbarát szerelésről van szó.

Nicole Richie vs. Laura Whitmore

A Stella McCartney-ruha jobban mutat

 • 130
  Nicole Richie-n
 • 917
  Laura Whitmore-on

Elérkeztünk újabb párosunkhoz, a bevezetőben apródként aposztrofált Nicole Richie-hez, aki egy fekete-fehér Stella McCartney-ruhát választott az egyik eseményre. Habár sminkje természetes és szép volt, nem tudunk elmenni a frizura mellett, ami hatalmas repülőgép-leszállópályára varázsolta a homlokát. Azt gondolná az ember, hogy egy fodrászcsapattal a háta mögött az ember ritkán téved, de bizony ez is megesik. A polihisztor monokróm szettjéhez - meglepően unalmasan - vörösre festette a körmeit, lábaira pedig bársonyhatású, hegyes orrú, magassarkú cipő került.

Laura Whitmore hasonló kinézetű ruhában jelent meg, viszont az ő összeállítása fantáziadúsabbnak hat: egy aranybetétes Kurt Geiger-cipőt vett fel, körmeit feketére, száját lilára festette. Arany karperecet és óriás lógós nyakláncot vetett be a tökéletes összhatás reményében. Haja a szőkítés ellenére is egészségesnek tűnik. Táskát egyikőjük sem vitt magával.

Hayden Panettiere vs. Nicki Minaj

A mintás ruha-piros cipő jobban áll

 • 674
  Panettiere-nek
 • 362
  Minaj-nak

Az itt-ott kivágott ruhák mellett a szezon nagy slágerei (voltak) a mintás ruhák is, nem meglepő tehát, hogy Hayden Panettiere és Nicki Minaj is egy ilyen darab mellett döntött - a posztban szereplésük apropója az, hogy ugyanaz tetszett meg mindegyikőjüknek. Az amerikai színésznő egy piros bokacsizmát vett fel hozzá - ennél azért tudnánk merészebbet is elképzelni, de vannak pillanatok, amikor inkább biztosra megy az ember. Kiegészítők terén egy arany karperecet láthatunk viszont rajta, ajkait sötétfuksziára rúzsozta, szemei pedig majdnem elvesznek a frufrujában.

Valamiért kedveljük Nicki Minaj-t, szerintünk abszolút szerethető karakter és az extrém viseletek mellett szép számmal láthatjuk diszkrétebb szerelésekben is. Ő is egy piros magas sarkút választott a ruhához, táskát nem vitt magával, az órái közül pedig egy ezüstöset választott. Száján valószínűleg  - a márkával való együttműködésnek köszönhetően - babarózsaszín MAC rúzs van.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta