4 dolog, amit a nők utálnak a férfiakon

Számos olyan cikk született már, ami azzal foglalkozik, hogy melyek azok a dolgok, amelyeket a férfiak kevésbé szeretnek a nőkön. Ilyen például a túl hosszú és hegyes köröm, a lenőtt haj (nyugi, a pasik az ombrét is annak nézik) és a tetovált ajakkontúr sem a legmenőbb viselet az erősebb nem szerint. Ritkán látni azonban olyan kimutatást, ami azt vizsgálja, hogy melyek azok a dolgok a férfidivatban, amit a nők ki nem állhatnak.

A FashionBeans portál nemrég posztolta egy közvélemény-kutatás eredményét, ami pont az előbb említett témáról szól. Ennek segítségével összeszedtük, hogy mik azok a dolgok, amiket kerülniük kell a férfiaknak a trendek közül, ha szeretnének bevágódni a hölgyeknél. Mivel nem kedveljük a megmondó bejegyzéseket, ezért úgy döntöttünk, hogy a legtöbb helyen igyekszünk alternatívákat kínálni a kerülendő dolgok helyett. Lencse nélküli szemüveg, rózsafüzér és túl szűk nadrág a folytatásban!

1. Lencse nélküli szemüveg

Az egyik legindokolatlanabb trend és joggal került a listára: talán a hipszterkorszaknak köszönhető, hogy egyre több (gyakran lencse nélküli vagy 0 dioptriával rendelkező) szemüveges ember lepte el az utcákat. Az, hogy valaki szemüveg viselésére kényszerül, nem divatfüggő, és könnyen hiheti azt az ember, hogy a trend helyett inkább kigúnyolják azokat, akiknek muszáj viselniük akár olvasáshoz, akár a mindennapokban. Kiscit olyan ez, mintha heccből valaki tolószékkel kezdene el közlekedni a járdán...

Megoldás: Igazán jó befektetésnek minősülhet egy gondosan megválasztott napszemüveg. A megszokottól eltérően nyugodtan viselhetjük az év legtöbb időszakában is, amikor süt a Nap, legyen szó egy decemberi (a hó visszaveri a fényt, így legalább annyira indokolt a napszemüveg, mint a nyári kánikulában) vagy egy koratavaszi, áprilisi délutánról.

1. ZARA - 6 595 Ft; 2. MangoOutlet - 4 495 Ft; 3. Pull&Bear - 5 995 Ft; 4. H&M - 1 290 Ft; 5. ASOS - 26 euró
1. ZARA - 6 595 Ft; 2. MangoOutlet - 4 495 Ft; 3. Pull&Bear - 5 995 Ft; 4. H&M - 1 290 Ft; 5. ASOS - 26 euróreklámfotó

2. Túl szűk farmerek

A 3 klasszikus fazon a trapéz, az egyenes szárú (straight) és lábformát követő (slim) fazon mellett már régóta találkozhatunk az extra szűk, lábra tapadó (skinny) farmernadrággal is. Habár szerintünk tud jól is kinézni, azonban sokszor tényleg csak egy hajszál választja el a leggings-hatástól, ami csúnyán tud rontani az összképen. Divattal foglalkozó oldalak is azt ajánlják, hogy a kor előrehaladtával, ha lehet, inkább a slim és straight fazonok közül válasszanak a férfiak.

Megoldás: Semmi baj nincs a skinny nadrágokkal sem, de arra figyeljünk, hogy mindig legyen egy kis rész a lábunk és a farmer között, ne tapadjon teljesen ránk. Majdnem minden márkánál találkozhatunk ezekkel a fazonokkal, szánjunk rá időt és válasszuk a tökéletest. Ha nem tudunk benne leülni, vagy kényelmetlen, esetleg túl sokat mutat ott, ahol nem kéne, akkor az nem az igazi. A farmer az a ruhadarab, ahol érdemesebb egy drágábbat választani, éveken keresztül kiszolgálhat minket.

1. HE by Mango; 2. River Island; 3. Massimo Dutti
1. HE by Mango; 2. River Island; 3. Massimo Duttireklámfotó

3. Rózsafüzér és fogas nyaklánc

"Soha nem tudnám elképzelni, hogy olyan vallási jelképet viseljek, amihez semmi közöm. Ugyanez vonatkozik az állatok fogaira; akkor is, ha egyértelműen műanyagból készült" - meséli az egyik alany. Igaza is van, sajnos tényleg divattá vált rózsafüzérrel az utcán, rosszabb esetben hétvégi partiban megjelenni.

Megoldás: Egyik kolléganőnk szerint minden ékszer visszataszító egy férfin (ezzel esetenként vitatkoznánk), ha Ön mindenképpen szeretne valamilyen ékszert viselni a nyakán, akkor válasszon például a szezonnak megfelelően (nyáron a vasmacskás kiegészítők rendkívül népszerűek) vagy keresse az örök, például  bőrből készült darabokat. Ne feledje, egy gondosan megválasztott karóra nemcsak státusz, de örök darab is!

4. Túlságosan dekoltált felsők

Nyáron egy lening jól is tud kinézni kigombolva, de abban azért a többség egyetért, hogy egy V-nyakú pólónál a kivágás ne legyen mélyebb a szegycsontnál. Ügyeljünk arra, hogy ez a fazon kiad mindent felesleget (például férfimellet, avagy csúnyább szóval hormoncsöcsöt), ilyenkor inkább válasszunk egy kör- vagy csónaknyakú felsőt.

Megoldás: Egyszerűen válasszunk olyan pólót, aminek a nyakrésze nem a köldökünkig ér le. Mivel a V-nyakó felső alapdarabok közé tartozik, így a legtöbb márka kínálatában megtaláljuk. Jól mutat vékony vagy izmos testen, túlsúllyal kevésbé.

1. ASOS - 20 euró; 2. Pull&Bear - 4 595 Ft; 3. H&M Divided - 1 290 Ft; 4. Topman - 7 font; 5. ASOS - 18 euró / 2 darab
1. ASOS - 20 euró; 2. Pull&Bear - 4 595 Ft; 3. H&M Divided - 1 290 Ft; 4. Topman - 7 font; 5. ASOS - 18 euró / 2 darabreklámfotó
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek