Így osztja a divatrajongókat egy hatéves

Éppen tartanak a New York-i divathetek: szerencsés kolléganőnk a helyszínen nézett meg négy bemutatót, megtartották az első plus size kollekció bemutatóját, kiderült, hogy ezen az eseményen mindenki kötelezőnek érzi, hogy minél harsányabb ruhákban jelenjen meg, és imád hosszan pózolni a fotósoknak. Persze ne feledkezzünk el a hasat villantó Mihalik Enikőről sem. Mindemellett egy hatéves divatblogger is kilátogatott a divathetekre, akivel szörnyen kellemetlen, ragacsos, vattacukorszerű anyagot is forgathattak volna, de sikerült jobb pillanatokat elkapni, így a végeredmény mégsem lett annyira kínos – legalábbis ahhoz képest, hogy egy kíméletlenül őszinte, gyerekszájszerű műsort akartak forgatni.

"Azért vagyok itt, hogy arról beszélgessek az emberekkel, hogy mit viselnek és miért" – mondja Andréwa a másfél perces videó elején, aztán azonnal sikerül viszonylag magas sebességre kapcsolnia. "Ez miért van?" – kérdezi egy meglehetősen csinos lánytól, miközben végigmutat rajta – nyilván kifogásolva a szettjét. Később a lány kap ennél keményebb alázást is. "Nem mondták még neked, hogy úgy nézel ki, mint Karl Lagerfeld?"

Aztán megjegyzi egy férfinak, aki összerajzolt papírlapot tart a kezében, hogy úgy tűnik, ő itt az egyetlen, akinek tehetsége is van. Az se rossz, ahogy a hülye napszemüveges divatáldozatoktól azt kérdezi, az űrből jöttek-e, mire azok kicsit meglepetten azt válaszolják, hogy ausztrálok. Sokan nem is tudtak mit mondani a kislánynak, például annak a trendi bloggernek is elállt a szava, akitől azt kérdezte Andréwa, hány madárnak kellett meghalnia a szoknyájáért. Sokan kapják meg, hogy biztos éhesek, a sovány fashionistákat nem nagyon kedveli a kislány. A videó végén felbukkan Paris Hilton is. "Érzitek ezt a szagot? Egy vagyon elpárolgásának a szaga" – kommentálja a dolgot a hatéves. Nézze meg a videóban, ahogy végre valaki kiosztja a divathetek ostoba és hiú közönségét!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek