OFFLINE

Így osztja a divatrajongókat egy hatéves

2013. szeptember 21., szombat 18:18

Éppen tartanak a New York-i divathetek: szerencsés kolléganőnk a helyszínen nézett meg négy bemutatót, megtartották az első plus size kollekció bemutatóját, kiderült, hogy ezen az eseményen mindenki kötelezőnek érzi, hogy minél harsányabb ruhákban jelenjen meg, és imád hosszan pózolni a fotósoknak. Persze ne feledkezzünk el a hasat villantó Mihalik Enikőről sem. Mindemellett egy hatéves divatblogger is kilátogatott a divathetekre, akivel szörnyen kellemetlen, ragacsos, vattacukorszerű anyagot is forgathattak volna, de sikerült jobb pillanatokat elkapni, így a végeredmény mégsem lett annyira kínos – legalábbis ahhoz képest, hogy egy kíméletlenül őszinte, gyerekszájszerű műsort akartak forgatni.

"Azért vagyok itt, hogy arról beszélgessek az emberekkel, hogy mit viselnek és miért" – mondja Andréwa a másfél perces videó elején, aztán azonnal sikerül viszonylag magas sebességre kapcsolnia. "Ez miért van?" – kérdezi egy meglehetősen csinos lánytól, miközben végigmutat rajta – nyilván kifogásolva a szettjét. Később a lány kap ennél keményebb alázást is. "Nem mondták még neked, hogy úgy nézel ki, mint Karl Lagerfeld?"

Aztán megjegyzi egy férfinak, aki összerajzolt papírlapot tart a kezében, hogy úgy tűnik, ő itt az egyetlen, akinek tehetsége is van. Az se rossz, ahogy a hülye napszemüveges divatáldozatoktól azt kérdezi, az űrből jöttek-e, mire azok kicsit meglepetten azt válaszolják, hogy ausztrálok. Sokan nem is tudtak mit mondani a kislánynak, például annak a trendi bloggernek is elállt a szava, akitől azt kérdezte Andréwa, hány madárnak kellett meghalnia a szoknyájáért. Sokan kapják meg, hogy biztos éhesek, a sovány fashionistákat nem nagyon kedveli a kislány. A videó végén felbukkan Paris Hilton is. "Érzitek ezt a szagot? Egy vagyon elpárolgásának a szaga" – kommentálja a dolgot a hatéves. Nézze meg a videóban, ahogy végre valaki kiosztja a divathetek ostoba és hiú közönségét!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta