OFFLINE

Félnek a divatházak, hogy Kanye West lenyúlja az ötleteiket

2013. szeptember 20., péntek 20:57

Az idei divathéten a 2014-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató divatházak tervezői nem kifejezetten örültek, amikor meglátták Kanye Westet a bemutatóik első sorában ülve. A designerek már most aggodalmukat fejezték ki, hogy a rapperből lett tervező csak azért jelent meg a divathéten, hogy lekoppintsa legújabb ötleteiket és ihletet merítsen saját gyűjteményéhez – írja a nydailynews.com.

A Giuseppe Zanottival közösen cipőt tervező West – aki nemrég kapszula kollekciót készített a francia APC márkának is – az elmúlt hetekben felbukkant többek között a Diesel Black Gold, a boxeralsókban gondolkodó Alexander Wang, a Hood by Air illetve a brit designer Louise Goldin showján is. Goldin egyénként nemrég ment hozzá az énekes menedzseréhez, Izvor (Izzy) Zivkovichoz.

Ön szerint miért jár Kanye West a divathétre?

 • 50
  Kémkedni, hogy lekoppintsa a divatházakat
 • 25
  Divatmániás, mint Kim Kardashian
 • 47
  Pénzt lát az iparágban
 • 71
  Kit érdekel

A magát megnevezni nem akaró bennfentes forrás szerint nem véletlen, hogy Kanye West az elmúlt hetekben saját designer csapatot castingolt az egyik legismertebb online munkakereső oldalon, a Linkedinen.

Az oldal szerint a CFO pozíció már nem áll rendelkezésre, de az énekes továbbra is keres férfi és női ruhatervezésben két éves tapasztalattal rendelkező munkatársakat márkájához. Ön mit gondol Kim Kardashian gyermekének apjáról? Tényleg kémkedni jár a divathétre vagy valóban mániákusan szereti a divatot? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta