Félnek a divatházak, hogy Kanye West lenyúlja az ötleteiket

Kanye West Coco Rocha és Renzo Rosso társaságában a Diesel Black Gold bemutatón.
Kanye West Coco Rocha és Renzo Rosso társaságában a Diesel Black Gold bemutatón.Desiree Navarro / Europress / Getty

Az idei divathéten a 2014-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató divatházak tervezői nem kifejezetten örültek, amikor meglátták Kanye Westet a bemutatóik első sorában ülve. A designerek már most aggodalmukat fejezték ki, hogy a rapperből lett tervező csak azért jelent meg a divathéten, hogy lekoppintsa legújabb ötleteiket és ihletet merítsen saját gyűjteményéhez – írja a nydailynews.com.

A Giuseppe Zanottival közösen cipőt tervező West – aki nemrég kapszula kollekciót készített a francia APC márkának is – az elmúlt hetekben felbukkant többek között a Diesel Black Gold, a boxeralsókban gondolkodó Alexander Wang, a Hood by Air illetve a brit designer Louise Goldin showján is. Goldin egyénként nemrég ment hozzá az énekes menedzseréhez, Izvor (Izzy) Zivkovichoz.

Ön szerint miért jár Kanye West a divathétre?

A magát megnevezni nem akaró bennfentes forrás szerint nem véletlen, hogy Kanye West az elmúlt hetekben saját designer csapatot castingolt az egyik legismertebb online munkakereső oldalon, a Linkedinen.

Az oldal szerint a CFO pozíció már nem áll rendelkezésre, de az énekes továbbra is keres férfi és női ruhatervezésben két éves tapasztalattal rendelkező munkatársakat márkájához. Ön mit gondol Kim Kardashian gyermekének apjáról? Tényleg kémkedni jár a divathétre vagy valóban mániákusan szereti a divatot? Szavazzon!

Kanye West egyik kedvenc divatfotósunkkal, Terry Richardsonnal az Alexander Wang show első sorában.
Kanye West egyik kedvenc divatfotósunkkal, Terry Richardsonnal az Alexander Wang show első sorában.Paul Zimmerman / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek