OFFLINE

A Prada provokatív darabokkal készül a nyárra

2013. szeptember 20., péntek 16:38 |

Az egyik kedvenc olasz divatházunk, a Prada a milánói divathét második napján mutatta be merész 2014-es tavaszi-nyári kollekcióját a közönségnek. Miuccia Prada egyértelműen egy szándékosan megrendítő, politikai üzenetet hordozó gyűjteményben gondolkodott a tervezésnél, ami száz százalékosan célba talált a divatház szokásos helyszínén, Via Fogazzarón tartott bemutatón.

A tipikusan „pradás” kollekció – melyet kortárs mexikói muralista festők (El Mac, Mesa, Gabriel Specter, Stinkfish, Jeanne Detallante, Pierre Mornet, Diego Rivera) képeivel díszített a tervező – fő árnyalatai a szivárvány mellett a khaki, mustár, sötétkék, rubinvörös és rózsaszín lettek, melyek jól mutattak a drágakövekkel díszített melltartókon, A-vonalú kabátokon, elegáns tunika-szerű ruhákon, tollas fejdíszeken és szokatlan, pom-pom lányos térdzoknikon.

„Napjainkban szükség van olyan harcias nőkre, akik arra ösztönöznek, hogy naprakészek legyünk és tegyünk valamit a világért. Ez egy abszurd, szabályokkal szembemenő kollekció” – mutatta be aktív, céltudatos nőknek ajánlott gyűjteményét a tervező a wwd.com-nak. Nézze meg a galériában, hogy milyen provokatív és különc darabokat tervezett a Prada 2014 nyarára!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta