OFFLINE

Foglaljon villámgyorsan, ha olcsón akar enni!

2013. szeptember 19., csütörtök 10:59

Október 14 és 20 között rendezik meg ötödszörre az Éttermi hetet, amikor is a résztvevő étterekben fejenként 3300 forintért háromfogásos ebéd vagy vacsora jár az előre foglalóknak.

shutterstock 101409349
Fotó: Shutterstock

Arra senki nem számítson, hogy ennyiért az Onyxban vagy a Costesben fog vacsorázni, de elég sok nagyon jó étterem részt vesz a programban, és még olyan is van, ahol éppen találhatunk még asztalt, bár van jó pár olyan is (Olimpia, Laci! Konyha!, Aranyszarvas, Le Bourbon/Meridien), ahová már most sincs hely estére, sőt, ebédre sem nagyon.

Vidéken jobb a helyzet (Kistücsök! Ikon!), ott még szinte mindenhol, minden napra van asztal.

Ha foglalnának,a Budapesti és Pest megyei lehetőségekért kattintsanak ide, az országos foglalásért viszont ide.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta