OFFLINE

Íme a világ legcsúnyább öltönye

2013. szeptember 18., szerda 09:58

Biztos hirtelen mindenki tudna mutatni legalább egy olyan öltönyt, ami csúnyább a lent láthatónál, azonban ez a kétszínű darab egyöntetűen sokkolta a szerkesztőségben dolgozó kollégákat. Joey Essex brit tévés személyiséget fotózták le benne nemrég, amikor az új parfümjei promóeseményén feszített a fal előtt.

Egyik kolléganőnknek a Magnum fagyi jutott eszébe róla, az debütált nemrég a pink és fekete színű újdonságaival, egyet viszont jegyezzen meg: a fukszia szín férfin csupán addig menő, amíg egy telefontársaságnál dolgozik. Ha Essex-hez hasonlóan csak kedvtelésből viselné, megkérjük, ne tegye! Lehet, hogy első gondolatra jó ötletnek támadt a férfi-női ellentétekre emlékeztető kontrasztot jelképező színpárosnak az öltönyön is visszaköszönni, a fotókat elnézve azonban ez a hét egyik legnagyobb divatbűne. Egyetlen pozitívumot tudunk felhozni: a cipő mindkét fele ugyanolyan színű. Önnek hogy tetszik? Menő vagy ciki a felemás darab?

1739 szavazat 1413 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta