OFFLINE

Prada reklám a Giles kifutóján

2013. szeptember 17., kedd 12:29

Giles Deacon londoni divathéten bemutatott 2014-es tavaszi-nyári kollekciójában rengeteg fotóval printelt ruha vonult fel: a Daily Mail szúrta ki, hogy az egyik ruhán egy 1997-es Prada reklám látható, melyet Glen Luchford fényképezett.

Az 1997-es képen Amber Valletta csónakázik egy borús tavon, a képet három különböző szabású selyemruhán is fel lehetett fedezni Giles kollekciójában. A Daily Mail megkereste a márka képviselőjét, aki készségesen elismerte, hogy Luchford képét használták, de mivel a tervező és a fotós jó barátok, úgy hiszi, ebből nem lehet gond. Hozzátette a Giles sajtósa, hogy „biztos” kért engedélyt a fotók használatára Giles Deacon.

pra

Nem túl bizalomgerjesztő válasz, annál is kevésbé, mivel egyelőre sem a Prada, sem Luchford nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben… Giles tetszetős kollekciójában egyébként több ismerős képet is felfedeztünk, valószínűleg mind Luchford munkája: például egy 1993-as Kate Moss sorozat egyik képe is bekerült a gyűjteménybe, erről meggyőződhet fenti galériában!

Különös egyébként, hogy a ruhákon lévő fotók nem pontosan ugyanazok, melyeket Luchford képei között megtalálunk, tehát valószínűleg a tervező Luchford sorozatainak meg nem jelent képei közül válogatott. A galériában talál két olyan ruhát is, melyekről nem derült ki, ki szerepel rajtuk. Az egyik tippünk a szőke dohányzó nőre Natalia Vodianova, de simán lehet, hogy tévedünk. Nézze meg a galériában a ruhákat, és ha van tippje arról, kinek melyik fotói szerepelnek a tavaszi Giles kollekcióban, írjon nekünk!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta